İhlas Vakfı Yurtdışı Hizmetleri

İhlas Vakfı Yurtdışı Hizmetleri
İhlas Vakfı ülkemizin en büyük ve en saygın yardım kuruluşlarının başında gelmektedir.

İhlas Vakfı ülkemizin en büyük ve en saygın yardım kuruluşlarının başında gelmektedir. Kamu yararına hizmet veren vakıf unvanı ile de herkesin güvenini kazanmıştır. Bu güven ve destek ile kurulduğu günden bu yana sürekli büyümekte ve yardım bölgesini genişletmektedir.

Ülkemizde her ile ulaşabilmekle kalmayıp yurtdışına da çıkmaktadır. Türkmenistan, Azerbaycan,  Özbekistan, Çeçenistan, Kazakistan ve daha birçok Türk topluluğundan ülkemize okumaya gelen ihtiyaç sahibi öğrencilere yardım edilmektedir. Bunun yanında Etiyopya, Tunus ve Somali gibi Afrika’nın yardıma en muhtaç olan bölgelerine de ulaşılmaktadır.

seçenekleri ülkemizde binlerce yardımsever tarafından desteklenmektedir. Açlık ve susuzlukla mücadele eden en fakir Afrika ülkelerine İhlas Vakfı aracılığı ile çok büyük destekler verilmektedir. Afrika kurban bağışı ile bu bölgede açlıkla savaşan insanlara destek olabilirsiniz. Yine bu bölgelerde yaşayan insanların susuzlukla mücadelelerinde büyük bir adım olarak ile en çok ihtiyaç duyulan bölgelerde açılan su kuyularına yardımcı olabilirsiniz.

İhlas Vakfı Bağışları

İhlas Vakfı olarak bizler sizlere farklı birçok bağış imkânı sunuyoruz. Bütçenize ve yapmak istediğiniz bağış miktarına göre , yetim bağışı ve ramazan bağışında bulunabilirsiniz.

Kurban bağışı yapmak isterseniz kurban bayramı dönemlerinde vekaletlerinizi vakfımıza devredebilirsiniz. Bu dönemlerde sizlerin desteği ile kesilen kurbanlar vakfımıza ait olan öğrenci yurtlarında, huzur evlerinde ve şefkat evlerinde tüm yıl boyunca kullanılmak üzere saklanmaktadır. Aynı zamanda kimsesiz ve düşkünlere dağıtılmaktadır. Hayrınız en çok ihtiyacı olan insanlara ulaşsın istiyorsanız bu süreçlerde sizlere aracı olmak bizlerin görevidir.

ihlasvakfi.org.tr web sayfasına giriş yapabilirsiniz. Bu sayfa aracılığı ile adak bağışı yapabilirsiniz. Tüm bağışlarınızı, istediğiniz rakamlarda ve  online olarak kolay ve hızlı bir şekilde güvenle gerçekleştirebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.