İDRİS KAPKARA’YA VEDA YEMEĞİ

İDRİS KAPKARA’YA VEDA YEMEĞİ
Canik İlçe Milli Eğitim şube müdürü olarak 3 yıl boyunca görev yapan ve daha sonra Tokat’ın Zile İlçesine Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atanan İdris Kapkara ’ya mesai arkadaşları tarafından veda yemeği düzenledi.

My House Otel'de düzenlenen veda yemeğine Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü, Mustafa Uzunlar ’in yanı sıra Şube Müdürleri okul müdürleri, müdür yardımcıları, öğretmenler ve Canik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü personelinin katıldığı gecede duygu dolu anlar yaşandı.

MÜDÜR UZUNLAR TEŞEKKÜR PLAKETİ SUNDU
Yeni görev yerinde başarı ve mutluluk temennisinde bulunan Canik İlçe Milli Eğitim Müdürü Mustafa Uzunlar göstermiş olduğu 3 yıl boyunca gayretli çalışmalardan dolayı İdris Kapkara ‘ya teşekkür ederek plaketi sundu Tokat’ın Zile İlçesine Milli Eğitim Şube Müdürü olarak atanan İdris Kapkara,”Canik’de çok güzel bir çalışma ortamında çalıştığım için mutluyum ve mesai arkadaşlarından ayrılacağımdan dolayı üzgünüm. Benim için hazırlanan veda yemeğinde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Bu arada bir evinizde Zile’de olacak” dedi. Ayrıca geçenin anısına hep birlikte hatıra fotoğrafı çektirdiler.
Köksal ÖNER    

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.