İDARECİLER NE YAPIYOR?

İDARECİLER NE YAPIYOR?
Gazi Devlet Hastanesinde acil servis kapısında saatlerce beklemek zorunda kalan mağdur hasta ve yakınları AK Partili olduğunu da belirterek sosyal medyadan feveran etti. AK Parti iktidarının övünç kaynağı olan sağlık politikaları Samsun yerelinde utanç kaynağı olma yolunda ilerliyor.

KİMSE SORUMLULUK ALMIYOR!
Gazetelerde ve sosyal mecralarda Samsun kamuoyunda son aylarda defalarca haber olmasına rağmen İl Sağlık Müdürlüğü ve Hastane idarecileri, sorunları düzeltmek için hangi adımları attığı merak konusu. Samsun'da Vatandaşların yoğun tepki gösterdiği bu durumun mağdurları seslerini kimsenin duymadığından şikâyetçi. Yoğun bakımlarda ve yeni doğan bebek ünitelerinde yer olmadığı, zaman zaman hastaların yoğunluktan başka hastanelere sevk edildiği iddia ediliyor.

444432r4-002.jpg

images-3.jpg

DEMİRCAN'I GÖREN VAR MI?
Samsun'da Sağlık düzenin bozulmasının sevk ve idarede yaşanan aksaklıkların meydana gelmesinin sorumlusu olarak eski Sağlık Bakanı Ahmet Demircan gösterilmekte. Sağlık idarecilerinin ataması yapılırken liyakata göre değil, hemşeri(mübadil) kontenjanından atandığı kamuoyunun malumu iken yaklaşık 14 ay öncesine kadar Sağlık Bakanı olan ve Samsun'un 1.sıra Milletvekili seçilen Ahmet Demircan'ın bu sorunların çözümü için ne yaptığı merak ediliyor.

images-1.jpg

33334.png

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum