Hücum bölgesi için özel çalışma

Hücum bölgesi için özel çalışma
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, lige verilen milli arada takımın hücum bölgesi için özel çalışma uygulayacak.

Yılport Samsunspor'un Alman Teknik Direktörü Markus Gisdol, takımının hücum hattında bulunan dört önemli santraforu için özel bir çalışma programı başlatacak. Landry Dimata, Marius Mouandilmadji, Ercan Kara ve Gaetan Laura, gelecek maçlarda fileleri sarsmak adına özel antrenmanlara tabi tutulacak. Takımının pozisyona girme konusunda sorunu olmadığını düşünen Gisdol, son vuruşları geliştirmek adına yürüteceği bu özel çalışma ile gol yollarındaki problemi çözmeyi hedefliyor.

manset-1.jpg

Göze giren formayı kapacak
Hücumda genel olarak Marius Mouandilmadji ve Ercan Kara ikilisini sahaya süren Alman çalıştırıcı, önceki demeçlerinde, "Her oyuncu hafta boyunca antrenmanlarda elinden gelenin en iyisini yapmak için bir şans sahibi ve ben de hoca olarak bir sonraki maçta hangi oyuncu takım için en doğrusu ise onun hakkında karar veriyorum." ifadelerini kullanmıştı. Bu felsefe ile oyuncu seçimlerini yapan Gisdol, santrafordaki dört oyuncudan milli arada yapılacak çalışmalarda gözüne giren ikiliyi sahaya sürecek.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.