Huawei Marka Haberleri

Huawei Marka Haberleri
Huawei CEO’ su Gui Ping kendi işletim sistemlerini üretmekte kararlı olduklarını söylemektedir.

Huawei CEO’ su Gui Ping kendi işletim sistemlerini üretmekte kararlı olduklarını söylemektedir. Mutlaka ve hangi engeller ile karşılaşılırsa karşılaşsın kendi işletim sistemlerini en kısa sürede hayata geçireceklerini dile getirdi. Son zamanlar ABD ve Çin arasındaki ticaret sorunlarından en çok etkilenen firmalardan biri olan Huawei en kısa sürede işletim sisteminden de vazgeçip yerine kendi sistemleriyle telefonlarını satışa çıkacaklarını da duyurdu. Bu durum teknoloji severleri yakından ilgilendirmektedir. Ayrıca arasında en önemli haberin başını çekecektir. Çünkü Android ve Iphone haricinde yepyeni bir işletim sistemi. Piyasa da üçüncü bir işletim sistemi olarak karşımıza çıkabilir.

Sizlerde bu alanda veya daha fazlasını takip edebilmek için Teknoloji Sever web sayfamıza giriş yapabilirsiniz. Sitemizde sizler için sunduğumuz tüm yeni teknoloji haberlerini güvenle takip edebilirsiniz. Sürekli olarak güncellenen haber içeriklerimizde her zaman en yeni ve en çok takip edilen teknoloji içeriklerine yer veriyoruz. 

İşletim Sistemlerinin Dev Kapışması Başlıyor Mu?

Huawei önümüzdeki zaman dilimlerinde düzenleyeceği bir lansman da yani IFA 2020’ de Mate 40 ve Kirin 1000 işlemcilerini tanıtması beklemektedir. Ayrıca son dönemdeki yaptırımlar yüzünden yeni telefonları ile Google ürünleri kullanılamayacak. Huawei bu durum için Huawei Mobil Servisleri işlevini artıracağını dile getirdi. Aynı zamanda Huawei rakiplerine fark atmak için ile ilgili çalışmalarda önde olmayı planlamaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.