Hollywood yıldızları Zorlu’da!

Hollywood yıldızları Zorlu’da!
Birinci sezonunda dünyaca ünlü müzikal ve performanslarla Türkiye'yi ilklerle buluşturan Zorlu Performans Sanatları Merkezi, ikinci sezonuna Hollywood yıldızlarıyla devam ediyor.

Aralık ayında Olga Kurylenko, Yılmaz Erdoğan ve Cem Yılmaz'ın da başrollerini oynadığı Son Umut filminin galası için Akademi Ödüllü Russell Crove Zorlu'da hayranlarıyla buluşuyor. Çanakkale Savaşı'ndan 4 yıl sonra, savaşa gönderdiği üç oğlunun kaderini öğrenmek üzere İstanbul'a gelen Avustralyalı çiftçi Connor'ın hikâyesini konu edinen ve Crowe'un ilk yönetmenlik tecrübesi olan filmin galası 5 Aralık'ta Zorlu'da gerçekleştirilecek. Saat 19.30'daki gala öncesinde hayranlarının Crowe ve diğer oyuncuları görebilmesi için Zorlu Center Performans Sanatları Merkezi girişinde özel bir alan oluşturulacak.
Ocak ayında Fransızların efsanevi yıldızı Gerard Depardieu'nun sahne alacağı Zorlu Performans Sanatları Merkezi, Mart'ta ise Broadway'in son yıllardaki en gözde ismi Tony Ödüllü Hugh Jackman'ı ağırlayacak. Önümüzdeki 4 ay boyunca Zorlu'da adeta yıldızlar geçidi yaşanacak.
Yaşayan En Seksi Erkek: Hugh Jackman Zorlu'da!
'Wolverine', 'X-Men', 'Les Misérables (Sefiller)' ve 'Real Steel' gibi filmleriyle tanınan Tony Ödülü sahibi Hugh Jackman, şarkıcılık ve danstaki yeteneklerini gözler önüne serdiği 'An Evening with Hugh Jackman' ile 17-18 Mart'ta Zorlu sahnesinde olacak. 2004 yılında, Broadway'deki ilk rolü olan The Boy from Oz ile ödül alan sanatçıya İstanbul'daki performansında 18 kişilik orkestra ve dansçılar eşlik edecek. Hugh Jackman Zorlu'da gerçekleştireceği solo performansında Broadway'de seslendirdiği 'Singin' in the Rain' ve 'Guys and Dolls' gibi klasik olmuş müzikallerden yorumlara da yer verecek.
Gerard Depardieu'yü tiyatro sahnesinde izle...
'Love Letters'; iki olağanüstü oyuncuyu aynı sahnede yan yana görmemizi sağlayan Pulitzer Tiyatro Ödülleri'nde finale çıkmış ve 30'dan fazla dile çevrilmiş; sevginin güçlü bağlantısını, komik ve aynı zamanda duygusal bir şekilde anlatan bir A. R. Gurney oyunu... Zorlu'da 8 Ocak 2015'te tek gece sergilenecek oyunda efsanevi film yıldızı Gerard Depardieu ve Cannes, Golden Globe ve Cesar Ödülleri sahibi ünlü aktrist Anouk Amiee yer alıyor. (DHA)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.