Hizmetleri yaparken vefalı olacağız

Hizmetleri yaparken vefalı olacağız
Samsun'da, İYİ Parti İlkadım Belediyesi Başkan Aday Adayı Davut Numanoğlu, "İlkadımlılar'ı çok iyi tanıyorum. Çözüm odaklı sosyal belediyeciliğin en güzel örneklerini göstereceğiz. Hizmetleri yaparken vefalı olacağız" dedi.

Samsun'un İlkadım İlçesi Belediye Başkanlığı için aday adaylığını haftalar öncesinden açıklayan Davut Numanoğlu, seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Numanoğlu, İlkadım'da doğup büyüdüğünü belirterek, "İlçemin her karışını, hemşehrilerimin her bir sorununu biliyorum. Çözüm odaklı sosyal belediyeciliği hep birlikte hakim kılacağız" dedi.

numan-3.jpeg

"İLKADIM DAHA İYİSİNİ HAK EDİYOR"
İYİ Partili Davut Numanoğlu, sivil toplum kuruluşlarından(STK) muhtarlara, halk buluşmalarından ev ziyaretlerine kadar yoğun bir tempoda çalışmalarını aralıksız sürdürüyor. İlkadım İlçesi'ni adeta karış karış gezen ve gezmeye devam eden Numanoğlu, projelerini ve yapmayı planladıklarını vatandaşlara anlatıyor. İlkadım'ın bugünkü konumuyla hak ettiği yerde olmadığının altını çizen Numanoğlu, "Türkiye'nin 52 ilinden büyük, 19 Mayıs'ın, Milli Kurtuluş Mücadelesi'nin, Atatürk'ün şehri İlkadım, sadece Samsun'da değil, bölgede değil, Türkiye genelinde hak ettiği yere kavuşacak. Bunun için gece gündüz demeden çalışacağız" diye konuştu.

"LİYAKATLİ VE VEFALI OLACAĞIM"
İYİ Parti İlkadım Belediyesi Başkan Aday Adayı Davut Numanoğlu, liyakatli kadrolarla yola çıktıklarını söyleyerek, "Eğitimci ve sporcu kimliğimle herkesin belediye başkanı olmaya talibim" dedi. İlkadım’ın ve Samsun şehrinin gerçek gündemine ve sorunlarına odaklandığını belirten Numanoğlu, "Mevcut gidişattan memnun olmayan vatandaşların refahı ve mutlu bir yaşam sürmesine yönelik sosyal fayda sağlayan projelerimizle geliyoruz. Tüm bu hizmetleri yaparken vefalı olacağız. Teşkilatımıza karşı vefalı olacağız. Hemşerilerimize vefalı olacağız. Yolda bulduklarımızı yola çıktıklarımıza değişmeyeceğiz" dedi.

numan-2.jpeg

"GENÇLERE SPOR VE KÜLTÜR İMKANI"
İlkadım'da gençlerle de sık sık bir araya geldiğini belirten Numanoğlu, "Umut dolu gözleriyle, heyecanlarıyla gençlerimiz kendilerine daha çok imkan oluşturulmasını istiyoruz. Eğer belediye başkanlığı bana nasip olursa, İlkadım'ın hemen her bölgesini kültür ve spor alanlarıyla donatacağız. Gençlerimiz özellikle boş zamanlarında sokaklarda, caddelerde değil, spor sahalarında, kütüphanelerde olacak. Gençlerimizin geleceğine dair hayallerinin çalınmasına izin vermeyceğiz" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.