Hizmetleri bir bir hayata geçireceğiz

Hizmetleri bir bir hayata geçireceğiz
Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz, seçim çalışmalarına kırsal mahalleleri ziyaret ederek devam ediyor. İkiz, "Havza için yapmayı planladığımız hizmetleri bir bir hayata geçireceğiz." dedi.

Seçim çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayarak halkla buluşmaya devam eden Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz ve beraberindeki Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, Belediye Meclis Üyesi Adayları Ömer Faruk Çörekçioğlu, Ersin Şener, Ömür Gül, Yavuz Kul, Hasan Kaya, İlhami Oğuz, Kadircan Şenkal, Ak Parti Gençlik Kolları ve ülkücü gençler Çamyatağı, Tekkeköy Şeyhali ve Cevizlik Mahallelerini ziyaret etti.

ikiz2.jpg

Cumhur İttifakı AK Parti Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz Havza için önemli projeler hazırladıklarını ifade ederek; “ Ziyarette bulunduğumuz yerlerde hemşehrilerimizin gösterdiği yakın ilgili bizleri son derece memnun ediyor. Mahallelerimizin çözüme kavuşmayı bekleyen sorunlarını biliyorum. Halkımızla istişarelerde bulunarak mahallelerimizin eksiklerinin giderilmesi için yapılacak çalışmalara dair görüşmeler yapıyoruz. 31 Mart'ta halkımız tarafından yetki verildiği takdirde güçlü iktidar, güçlü Samsun ve güçlü Havza üçgeninde Havza için yapmayı planladığımız hizmetleri bir bir hayata geçireceğiz. Önümüzdeki 5 yıl taşın altına elimizi değil, gövdemizi koyacağımızdan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Havza her şeyin en güzeline layık bir şehirdir, bizlerde bu güzel şehre her şeyin en güzelini yapmak için var gücümüzle çalışacağız. 31 Mart günü Samsun Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Halit Doğan’a, Havza Belediye Başkan Adayı olarak şahsıma ve belediye meclis üyesi adaylarımıza vereceğiniz destekler ile güçlü bir şekilde sizlere hizmet için işbirliği ve dayanışma içinde çalışacağız. dedi.

ikiz1.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.