HIZLI TREN MUTLAKA SAMSUN'A GELMELİ!

HIZLI TREN MUTLAKA SAMSUN'A GELMELİ!
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Ankara-Samsun arazı hızlı tren projesinin kısa sürede hayata geçirilmesini istediklerini açıkladı.

CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Ankara-Samsun arası hızlı tren projesi ile ilgili yaptığı açıklamada, "Ankara-Samsun arası hızlı trenin kısa sürede hayata geçirilmesi için mecliste soru önergesi vereceğim. Bu proje Samsun için olmazsa olmazdır. Bu konuda Samsun milletvekili olarak elimden gelen çalışmayı yapacağım. Samsun-Ankara arasında yapılacak hızlı tren ulaşım ağı yönünden şehrimiz için büyük kazanımlar sağlayacaktır. Bu projenin en kısa sürede hayata geçirilmesi gerekmektedir" dedi.

Samsun'a yapılacak önemli yatırımlarda milletvekilleri olarak birlikte hareket edilmesi gerektiğinin de altını çizen CHP Samsun Milletvekili Kemal Zeybek, Ankara-Samsun hızlı tren projesi ile ilgili yaptığı açıklamada şunları dile getirdi.

"Ankara-Samsun arası hızlı tren projesi ile ilgili Samsun Valimiz İbrahim Şahin'in açıklamalarını ve konuya olan hassasiyetini takip ettim. Hızlı trenin kısa sürede Samsun'a kazandırılmasında Valimizin yanındayız. Bu projenin kısa sürede gerçekleşmesi için herkesin elini taşın altına koyması gerekmektedir. Bende Samsun milletvekili olarak bu projeyi önemsiyorum. Ve bu projenin kısa süre içerisinde Samsun'a kazandırılmasından yanayım. Bunun içinde mecliste bu projenin hayata geçmesi için gerek soru önergesi vererek gerekse ilgili bakanlıklarla görüşerek hızlı trenin Samsun'a kazandırılması için elimden geleni yapacağım. Bu projenin Samsun'a kazandırılması noktasında yapılacak çalışmaya hangi siyasi parti olursa olsun destek vereceğimin de bilinmesini isterim."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.