HİJYENİK OYUN MERKEZİ AÇILDI

HİJYENİK OYUN MERKEZİ AÇILDI
Gülmek İyileştirir Derneği tarafından, YILDIRIM Vakfı ve Samsunspor sponsorluğunda hazırlanan “Hijyenik Oyun Merkezi” 19 Mayıs 2022 tarihinde Samsun Atakum’da açıldı. Açılışa katılan Samsunspor ve YILDIRIM Vakfı yöneticileri bu anlamlı günde Samsun’a değerli bir katkı sağlamanın mutluluğunu yaşadı.

"SOSYALLEŞME HİZMETİ"
Gülmek İyileştirir Derneği Hijyenik Oyun Merkezleri'nde, okul öncesi çağda olan ve kanser tedavisi sebebi ile bağışıklığı baskı altında olup okula gidemeyen, sosyal hayata karışamayan çocuklara özel, ücretsiz oyun ve sosyalleşme hizmeti verilmektedir. Gerekli hijyen koşulları gözetilerek kurulan bu merkezlerde aynı zamanda çocuklara ve ailelerine de ücretsiz psikolog desteği sunuluyor. İstanbul Altunizade, Şişli ve Pendik şubelerinden sonra Samsun'da 4. Hijyenik Oyun Merkezi'ni açan Gülmek İyileştirir Derneği'ne merkez ana sponsoru olarak Pharmetic Girişimci Eczacılar Derneği, oda sponsorları olarak da Samsunspor Ailesi ve Garip & Zeycan YILDIRIM Vakfı destek oldu. Gülmek İyileştirir Derneği YK Başkanı Aslı Bastıyalı ve Yönetim Kurulu Üyesi İlker Ayrık'ın konuşmaları ile başlayan açılış programında sırasıyla Prof. Dr. Canan Albayrak, PGED YK Başkanı Kazım Aykanat, Samsunspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Melis Kalkavan Erdoğan ve Garip & Zeycan YILDIRIM Vakfı Başkanı Zeycan Rochelle Yıldırım'ın konuşmaları ile sona erdi.

MİNİKLERE DESTEK
Samsunspor Kulübü Derneği Yönetim Kurulu Üyesi Dr. Melis Kalkavan Erdoğan ve YILDIRIM Vakfı Direktörü Zeycan YILDIRIM açılışta yaptıkları konuşmalarda  Hijyenik Oyun Merkezi’nin 19 Mayıs gibi anlamlı bir tarihte açılmasının sembolik değerine; YILDIRIM Holding’in temellerinin Samsun’da nasıl atıldığına; Garip YILDIRIM’in hayırseverliğinin yaşatılmasının ne kadar onur verici olduğuna vurgu yaptılar. Açılış töreni konuşmaların ardından oyun merkezinin misafirlere gezdirilmesi ve merkezle ilgili bilgi verilmesiyle sona erdi. Gülmenin iyileştirici gücüne inanarak kurulan Samsun Hijyenik Oyun Merkezi'nin tüm Samsun halkına ve kanser savaşcısı miniklere destek ve motivasyon olması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.