HİJYEN DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR

HİJYEN DENETİMLERİ DEVAM EDİYOR
Koronavirüsün bulaşma riskine karşı alınan tedbirler kapsamında Havza Belediyesi Zabıta ekipleri  lokantalar, marketler ve çay ocaklarında hijyen denetimi ve bilgilendirmeler yaptı.

Denetimlerde ayrıca ilçe genelinde faaliyette bulunan lokantalar ve çay ocaklarında hijyen denetimi ve bilgilendirmeler yapıldı. Yapılan bilgilendirmede yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınına karşı alınan yeni tedbirler hakkında lokanta ve çay ocağı işletmecileri ve çalışanlarına iş yerlerini sık sık havlandırmalarını, çok sayıda müşteri kabul etmemeleri ve genel hijyen kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunuldu.

z4-002.jpg

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir  virüsüne karşı ilçe genelinde tedbirlerin artırıldığını belirterek; "Koronavirüsünün yayılmasının önüne geçilmesi amacıyla ekiplerimiz halkın yoğun olarak kullandığı otobüs terminali, Camiler, bankamatikler, minibüs ve dolmuş durakları, çöp konteynerleri ve çevresinde dezenfektan ilaçları ile temizleme işlemlerinin yanında, gıda ve temizlik ürünü satışı yapan işletmelere anormal fiyat artışlarını da denetliyoruz. Yaptığımız denetimlerde herhangi bir olumsuzluğa rastladığımız takdirde gerekli yasal işlemlerin yapılmasını sağlayacağız. Halkımızdan ricamız yayılma riskinin ortadan kalkıncaya kadar alınan tedbirlere ve uyarılara uymaları. Alınan her tedbir halkımızın sağlığını korumaya yönelik" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.