Hidrolik Tork Anahtarı Hakkında

Hidrolik Tork Anahtarı Hakkında
Cıvata ve somun bağlama işlemlerinde kullanılan bir ara eleman olarak değerlendirilebilecek tork anahtarlarının birden fazla çeşidi bulunmaktadır.

Cıvata ve somun bağlama işlemlerinde kullanılan bir ara eleman olarak değerlendirilebilecek tork anahtarlarının birden fazla çeşidi bulunmaktadır. Cıvata sabitleme işlemini cıvata torklama adı verildiğinden sabitleme işlemlerinin tamamı tork aleti ile gerçekleştirilir. Tolga iletinin ucundaki küçük parçada tork anahtarı olarak değerlendirilir.

Tork anahtar çeşitleri nelerdir?

Tork anahtarları kullanım alanlarına göre farklı üretime tabi tutulan ürünlerdir.

Bu ürünler:

  • Akülü tork anahtarı
  • Havalı tork anahtarı

Olarak sıralanmaktadır. Ürünlerinin kullanımı esnasında ihtiyaç duyulabilecek diğer ekipmanlar;

  • Hidrolik ekipmanlar
  • Endüstriyel ekipmanlar
  • Hidrolik saplama gerdirme ekipmanları
  • Ağır iş havalı lokmalar
  • Şeklinde sıralanabilir.

Saydığımız her ürünün kullanım alanı birbirinden farklı olmakla birlikle her biri hassas denge isteyen ürünlerdir.  Bu sebeple üretim esnasında hassas denge uyarılarını dikkate alarak üretimleri gerçekleştirilmeli ve bu minvalde kullanıcıya sunulmalıdır.

Bu küçük parçaların endüstriyel olarak önemi oldukça fazladır.  Büyük makinelerin sağlıklı çalışmasını sağlayan bu parçalarda sağlanacak kaliteli çalışma ile sorunsuz çalışmalar devam ettirilebilir.  Aksi takdirde makine hasarları ve maliyet zararları ortaya çıkabilmektedir.

Feymak.com bünyesinde geliştirilen endüstriyel tasarımın en ince detayları düşünülerek hazırlanan ve diğer tork anahtar çeşitleri işlerinizi güven içinde ve sağlıklı bir şekilde yapmanızı sağlayacaktır.

İşinin her noktasına özen gösteren gerekli hassasiyeti sağlayan her bireyi yedek para temini için uğradığı tek adres olan feymak. com’u sizleri de bekleriz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.