"HİÇBİR ŞEY MUĞLAKTA KALMAMALI"

"HİÇBİR ŞEY MUĞLAKTA KALMAMALI"
Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, 'Hayırlı Olsun' ziyaretleri kapsamında İlkadım İlçesi'nde görev yapan muhtarları ağırladı.

Samsun Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Demir, Büyükşehir Belediyesi'ndeki makamında İlkadım İlçesi muhtarlarını ağırladı. Muhtarların tek tek 'Hayırlı Olsun' temennisini ilettikleri Başkan Mustafa Demir, "Ben bu şehirde 3 dönem milletvekilliği yaptım. Bayındırlık ve İskan Bakanlığı yaptım. Tüm bu çalışma sürem içerisinde herkesten sevgi ve saygı gördüm. İlçe belediyeleri ve Büyükşehir Belediyesi olarak koordineli çalışacak, hiçbir şekilde halkımızın mağdur olmasına izin vermeyeceğiz" dedi.

sbb-0106.JPG

'NEGATİF DEĞİL POZİTİF İLERLEYELİM'
Muhtarlara yapılacak tüm çalışmalarda iş birliği içerisinde olmayı öneren Mustafa Demir, "Negatif söylemler benim lügatımda yok. Pozitif ilerleyelim. Güç birliği yapalım. Büyükşehir ile ilgili taleplerinizi mutlaka bize iletin. Hiçbir şey muğlakta kalmamalı. Kimsenin gönlünü kırmayacağız, kırılanları da tekrar kazanacağız. Bu şekilde çalıştığımızda halkımızın mağdur olması durumu ortadan kalkacaktır" diye konuştu.

(Soner Süren)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum