HİÇ DEĞİLSE ÇÖPÜ ALIN!

HİÇ DEĞİLSE ÇÖPÜ ALIN!
Samsun'un tüm belediyelerinde her ne kadar ekonomik sıkıntılar baş göstermişse de ilçe belediyelerinin temel olarak çöp toplama, yolların temizlenmesi ve halk sağlığını koruma gibi görevleri bulunuyor. Tekkeköy Belediyesi sınırları içerisindeki 19 Mayıs Sanayi esnafı belediye hizmetleri alamadığından şikâyetçi.

ESNAF VE ÇALIŞANLAR MAĞDUR
Samsun'un Tekkeköy İlçesi 19 Mayıs sanayisinde yağmur yağdığında oluşan su birikintilerini temizlemek için ara sokaklara hiçbir belediye aracının girmediği gelen şikâyetler arasında. Toprak zeminlerde çamurlaşan ara sokaklarda yürümenin zorlaşması dolayısıyla esnaf ve çalışanlar mağdur edildiklerini dile getirirken Tekkeköy Belediyesinin ilçe belediyelerinin temel görevlerinden olan temizlik hizmetlerinde yetersiz kaldığı iddiası kamuoyunda  'ilgisizlik' olarak nitelendirildi.

manset-2-023.jpg

BELEDİYENİN BAŞKA İŞİ Mİ VAR?
Sanayilerde oluşan çöpü almak için sokaklara girmeyen belediye araçları ve çalışanlarının duyarsız ve ilgisiz davrandığını belirten esnaflar, pislikle boğuştuklarını öne sürdüler. 17 yıllık Ak Parti belediyelerinde en çok takdir edilen temizlik, altyapı ve çöp toplama gibi hizmetlerde Tekkeköy'ün yetersiz kaldığı gelen bilgiler arasında. Sanayi alanlarının yoğun olduğu ilçede belediyenin temel sorumluluk alanına giren konularda şikâyetlerin olması ''Belediyenin başka işi mi var? Sorusunu akıllara getirdi.

manset-3-019.jpg

manset-4-010.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.