Hibe Çöp Kamyonları Hizmete Girdi

Hibe Çöp Kamyonları Hizmete Girdi
Havza Belediyesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ile Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen çöp toplama kamyonları hizmete girdi.

Havza Belediyesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığın ve Türkiye Belediyeler Birliği (TBB) tarafından hibe edilen iki adet bir olan sıkıştırmalı katı atık toplama aracı için Havza Belediyesi önünde kurban kesildi.
Programa Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Belediye Başkan Yardımcısı Ömer Büyük, Belediye Meclis Üyeleri ve vatandaşlar katıldılar.
Programda bir konuşma yapan Havza Belediye Başkanı Murat İkiz, Havza Belediyesi'nin her zaman çevreci bir belediyecilik anlayışı ile hizmetlerini yürüttüğünü belirterek, “Havza Belediyesine Çevre ve Şehircilik Bakanlığın ve TBB tarafından iki adete çöp toplama kamyonunun Havza Belediyesine tahsisinden ötürü tüm yetkililere teşekkür ederim. Havza Belediyesi olarak hazırlamış olduğumuz ve hayata geçirdiğimiz projelerimiz ile çevremizin korunmasına her zaman önem verdik. Havza Belediyesi olarak tüm mahallerimizde temizlik hizmeti götürmekteyiz. Şu an ekiplerimiz merkez dahil 98 mahallemizde rutin olarak temizlik ekiplerimiz çalışmakta. Yapmış olduğumuz hizmetlerin böyle takdir görmesi bizleri sevindiriyor.” Dedi.
Konuşmanın ve kurban kesilmesinin ardından okunan dualar ile Havza Belediyesine hibe olarak gelen iki çöp toplama kamyonu hizmete girdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.