Hesabını Verecekler

Hesabını Verecekler
Sözlerine Ekim ayının ilk günlerinde bazı şehirlerde üzücü ve çok acı hadiseler yaşandığını belirterek başlayan Köktaş;

'' Birtakım vandallar, yüzlerini maskeyle kapatan bir takım terör çeteleri Kobani'yi bahane ederek şehirlerimizi yakıp yıktılar. Bütün bu terör eylemleriyle yapmak istedikleri, bu ülkede hakim olan kardeşlik iklimini ortadan kaldırmaktır.Kamu düzenini ortadan kaldırarak, çözüm sürecini baltalamaktır. Bu odaklar kandan, nefretten, düşmanlıktan besleniyorlar.Başbakanımız Ahmet Davutoğlu'nun ifade ettiği gibi; hiç kimsenin birlik ve beraberliğimizi zayıflatmasına, kardeşliğimize halel getirmesine, huzurumuzu bozmasına izin vermeyeceğiz. Bu ülkenin tek bir karış toprağı, tek bir canı sahipsiz değildir, bu menfur cürümleri işleyenler adalete mutlaka hesap vereceklerdir'' dedi.

5. Olağan Kongremize Birlik ve Beraberlik İçin Yürüyoruz

5. olağan kongreye doğru yaklaştıklarını belirten Köktaş;''Bu anlayış içinde bu onurlu ve gururlu heyecan içinde teşkilatlarımız ile birlik ve beraberlik için yürüyoruz.Biz birlikte Türkiye'yiz dedik, Her zaman birlikte, milletin partisi olarak büyük düşündük, daima millet daima hizmet ilkesini benimsedik.Bugün ülkedeki bu istikrarı bozmak isteyenler yine farklı oyunlarla ortaya çıktığını görmekteyiz. 24 Haziran 2012 tarihinde yapılan 4. Olağan Kongresi'nde AK Parti Samsun İl Başkanlığı görevini Yönetim Kurulu üyelerimiz ile birlikte devir aldık.Emaneti devir aldığımız ilk gün ; "Bu kadrolar ve makamlar bizim hizmet için devraldığımız makamlardır. Burada hissiyata ve duygusallığa yer yok.
Biz bu makamları devralıyorsak, mutlaka kararlılık, ciddiyet ve çalışkanlık duygusu içerisinde hareket edeceğiz ve partimizin oyunu yükseltmeye devam edeceğiz." dedik. Bu anlayış içerisinde İlçe ve Mahalle Teşkilatlarımız, Sandık Yönetim Kurullarımızla bir bütün olduk. Partimizin temel hedeflerini arkadaşlarımızla beraber enine boyuna konuştuk, görüş alışverişlerinde bulunduk. Eğitim çalışmalarımızı her dönem devam ettirdik.
Düzenli olarak yönetim kurulu, İl Danışma Meclisi, İlçe Danışma Kurulu, Mahalle Danışma Kurulu ve Sandık Danışma Kurulu Toplantılarımızı, teşkilat mensubu arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştirdik. Teşkilat çalışmalarının yanında, İlçe Başkanlarımızla birlikte, İlçelerindeki hizmet eksikliklerini gidermek için çalışmalarda bulunduk, vatandaşımızın mutluluğunu, refahını arttırmak üzere gayretler gösterdik. '' dedi.

Mahalle Delege Seçimlerini Tamamladık

5. Olağan Kongre sürecimizin ilk ve en önemli aşaması, parti içi demokrasinin ve seçmenimizle bütünleşmenin en önemli taşı olan mahalle delege seçimlerimizi tamamladıklarını söyleyen Köktaş;''Delege seçimlerimiz partimizin ve toplumumuzun her kesimini kucaklayan adil bir anlayış ile Tüzüğümüzde ve Yönetmeliğimizde belirtilen kıstaslar ve ilkeler göz önüne alınarak yapılmıştır. Delege seçimlerimizin ardından şimdi ise Kasım ayı içinde belirlenen takvim çerçevesinde ilçe kongrelerimizi gerçekleştireceğiz.İlçe kongrelerimiz 3 Kasım Pazartesi günü Ayvacık'la başlayacak 23 Kasım Pazar günü Asarcık'la bitecek'' dedi.

Tüm Teşkilatları Kucaklayacak Yönetim Yapısı Kurulacak

Şubat ayı içinde de İl Kongresinin gerçekleşeceğini belirten Köktaş;'' Bilindiği üzere 5. Olağan Kongremizde Genel Merkezimizin aldığı karar doğrultusunda her il ve ilçede tüm teşkilatları kucaklayacak bir yönetim yapısı kurularak tek adayla kongrelere gidilme kararı alınmıştır.
Bu karar doğrultusunda her ilde olduğu gibi Samsun'da da Teşkilat Başkan Yardımcımız, Bölge Koordinatörümüz Alev Dedegil ve İl Koordinatörümüz Hasan Karal'ın, teşkilatlarımızla yapmış olduğu istişare toplantıları sonucunda kanaatler oluşmuştur.
Bu kanaatler doğrultusunda Teşkilat Başkanı Süleyman Soylu tarafından, Samsun'da devam edeceğimiz ilçe başkanları tarafımıza bildirilmiştir.

19 Mayıs İlçe Başkanı İrfan Kalaycı,Alaçam İlçe Başkanı Ali Şengül,Asarcık İlçe Başkanı Hami Karakaş,Atakum İlçe Başkanı Ömer Faruk Şahin,
Ayvacık İlçe Başkanı Kadir Kızılkan,Bafra İlçe Başkanı Tuncay Yurduseven,Çarşamba İlçe Başkanı Halit Doğan,Kavak İlçe Başkanı Bülent Yüksel, Ladik İlçe Başkanı Fikret Baştan,Salıpazarı İlçe Başkanı Yücel Kaya,Tekkeköy İlçe Başkanı Yusuf Güngör,Terme İlçe Başkanı Ali Kılıç,Vezirköprü İlçe Başkanı Halil İbrahim Doğan, bu arkadaşlarımızla yolumuza devam ediyoruz.Yakakent ilçe Başkanı görevi bıraktığı için, yerine Gençlik Kolları Başkanlığımızı da yapmış olan Sefer Tek kardeşimizle devam ediyoruz.Şuan ki ilçe Başkanı Mehmet Gençoğlu kardeşime hizmetlerinden dolayı Partim ve şahsım adına çok teşekkür ediyorum.İlkadım ilçe başkanı Adnan Varol, Canik ilçe başkanı Yılmaz Hocaoğlu kardeşlerimiz de görevi bırakan ilçe başkanlarımızdır.Havza ilçemiz delege seçimleri yeni tamamladığı için genel merkez değerlendirmesine önümüzdeki hafta alınacaktır'' diyerek sözlerini noktaladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum