HERKESİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR

HERKESİN DESTEĞİNE İHTİYACIMIZ VAR
Samsunspor Kayyım Yönetimi Başkanı Karayılmaz, “Samsun’un her kesimini stada davet ediyoruz. 7’den 77’ye tüm taraftarımızın desteğine ihtiyacımız var.”

Kırmızı-beyazlı ekip Samsunspor’un Kayyım Heyeti Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, “Yeni 19 Mayıs stadında çok önemli bir maça çıkacağız. Samsunspor’a gönül vermiş tüm taraftarımızı maça davet ediyoruz.” dedi.

 

Kayyım Başkanı Ahmet Güral Karayılmaz, Nuri Asan tesislerinde Basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Karayılmaz, Pazar günü Samsun Yeni 19 Mayıs stadyumunda oynanacak İstanbulspor maçına tüm Samsunspor taraftarını davet etti.

“Stadı İstanbulspor’a dar edeceğiz”

Taraftarın desteğiyle rakip İstanbulspor’u yeneceklerine inanan Karayılmaz, “Samsunspor’a gönül vermiş tüm taraftarımızı maça davet ediyoruz.  Biz 15-20 bin taraftarla stadı İstanbulspor’a dar edeceğiz. Bu sevdaya gönül veren Samsun’lu vatandaşlarımız sayesinde bu takım lig’de kalacaktır. Gün, kötü günde birlik ve beraberlik olma zamanıysa, o gün bu gündür.” ifadelerine yer verdi.

 

“Kümede kalmayı başaracağız”

 

Karayılmaz, kümede kalmak adına büyük bir uğraş verdiklerini ifade ederek, “Adanaspor karşısında kötü ve talihsiz sonuçlar aldık. Şuan kümede kalma savaşı veriyoruz ve bunu başaracağız. Pazar günü oynanacak İstanbulspor maçı için futbolcularımız sıkı çalışma içerisindeler. Onlara sonsuz güveniyoruz, Taraftarımız da güvensin.” şeklinde konuştu.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.