HERKES İŞİNİ YAPACAK

HERKES İŞİNİ YAPACAK
Samsunspor Sportif Direktörü İsa Turan, futbolcuların dikkatlerinin çekildiğini söyledi. Bundan sonra herkesin görevini yapacağını belirten Turan, "Bizim bizden başka rakibimiz yok. Bir an evvel toparlanıp, ligde başarılı sonuçlar almalıyız. Bu konuda her

ZAMAN KISALACAK
Samsunspor Sportif Direktörü İsa Turan, ilk üç haftada alınan kötü sonuç ve sergilenen kötü futbolun önüne geçmek adına bazı çalışmalar yaptıklarını söyledi. Konuyla ilgili olarak önceki gün futbolcularla birlikte genel bir durum değerlendirmesi yaptıklarını belirten Kırmızı-Beyazlı ekibin Sportif Direktörü İsa Turan, "Çabuk toparlanabilme adına herkesin kendisine çeki düzen vermesi gerekiyor" diye konuştu.

SABIR BEKLİYORUZ
"Görevini yapmayan kim olursa olsun, gereken cezayı alacaktır" diyerek sözlerine devam eden Sportif Direktör İsa Turan, "En kısa sürede bizden beklenen performansı gösterip, ligde hakettiğimiz yerlere gelmek istiyoruz. Bunu başarabilecek güçteyiz. Camiamızdan biraz daha sabır bekliyoruz. İşleri yoluna koymak adına teknik ekip olarak bizler, futbolcularımız ve yönetim canla başla çalışıyor" dedi.