'HER ZAMAN HER YERDEYİZ'

'HER ZAMAN HER YERDEYİZ'
Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs,"Canik Şubesi olarak Kadın ve Gençlik Kolları ile birlikte her zaman her yerdeyiz " dedi.

Milletimizin sıkıntılı günler geçirdiği şu günler de Canik şubesi 1912 de cephede, her alanda milletinin yanında olmak için kurulan Türk Kızılay’ı kadın kolları ruhunu 108 yıl geçmesine rağmen. Canik’te  yaşatılmaya çalıştıklarını ifade eden Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs," Elazığ depremimde görev yapan ve şehit için günlerce nöbet tutan mazlumun yanın da olan ve her alanda hizmet veren Canik kadın kolları başkanı Çiğdem Katar’ın koordinatörlüğünde gençlik kolları ile birlikte disiplinli bir şekilde çalışmalarını yürütüyor.13 yüzyılda Anadolu bacılarıyla  başlayan 1912 de Türk Kızılay’ı kadının her alanda görev almasını duştur edinen Canik Kızılay kadın kolları gönüllü sayısını günden güne artırarak hem 3 projesini yürütürken çeşitli etkinlikler ve aktivelerle yoluna devam ediyor" dedi.

img-8562-001.jpg

‘HER GEÇEN GÜN GÜÇLENİYORUZ’
Güçlerine güç katarak yollarına devam ettiklerinin üzerinde durak vurgulayan Türk Kızılay Canik Şubesi Yönetim Kurulu Başkanı Hatice Örs," Hilal-i Ahmer’in 1868 başlayan iyilik hareketini 1912 de kadın kolları ile taçlandıran Kahramanların torunları olarak bugünde gönüllülerimizle her alanda hizmet vermeye çalışıyoruz. Şubemizin kadın kolları başkanı Çiğdem Katar ve Gençlik kolları ekibimiz ve binlerce gönüllümüz le ihtiyaç sahiplerinin yanında olmaya çalışıyoruz. Biz bir iyilik hareketiyiz.3 adet projemiz var. Bu projelerimiz yürütülürken diğer faaliyetlerimiz olan hasta ziyaretleri, gıda dağıtımları, giysi dağıtımı, bez dağıtımı devam etmektedir. Şubemize gelen yardımları anında sahiplerine ulaştırmaktayız. Bu bizim asli görevimizdir"diye konuştu. Köksal Öner

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.