Her zaman baş tacımızsınız

Her zaman baş tacımızsınız
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, şehit yakınları ve gaziler ile iftar programında bir araya geldi.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, şehit yakınları ve gaziler ile iftar programında bir araya geldi. Şehit aileleri ve gazilerin ile her zaman dayanışma içerisinde olacaklarını ifade eden Türkel, şehit ailelerinin gazilerin ve ailelerinin belediyenin tüm tesislerinden indirimli faydalanacağını söyledi.

img-3916.jpg

“Varlığınız ile bizleri her zaman onurlandırıyorsunuz”
CHP Atakum Belediye Başkan Adayı Serhat Türkel, şehit yakınları ve gaziler ile Denizevleri Mahallesi’nde bulunan Otel 1919’da düzenlenen iftar programında bir araya geldi. Serhat Türkel “Bu vatan için, bizlerin bu topraklarda rahat yaşamamız için canlarını ve uzuvları veren şehit ve gaziler için ne yapılsa az. Sizler her zaman bizim baş tacımızsınız. Varlığınız ile bizleri her zaman onurlandırıyorsunuz. Göreve geldikten sonra belediyenin bütün tesislerinden şehit aileleri ve gazilerimiz ve ailelerine indirimli hizmet verilecektir. Sizlerin her zaman yanında olacağıma söz veriyorum” dedi. İftar sonrası şehitler için Kuran tilaveti okutturularak, dua edildi.

img-3908.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.