'HER TÜRLÜ KOLAYLIĞI SAĞLARIZ'

'HER TÜRLÜ KOLAYLIĞI SAĞLARIZ'
Yılport Samsunspor Genel Menajeri Mustafa Aztopal, "Bizim listemizde bize katkı sağlayabileceğini düşündüğümüz gurbetçi oyuncular var. Bunlarla ilgili çalışmalar yapıyoruz" dedi.

Oyuncular ile ilgili İrfan Buz’un bir rapor hazırlayacağını belirten Mustafa Aztopal, “Bizim listemizde bize katkı sağlayabileceğini düşündüğümüz gurbetçi oyuncular var. Bunlar İrfan hocamızda da var. Bunlarla ilgili çalışmalar yapıyoruz. Elbette gidecek olan oyuncular olacak. Çünkü yeterli randımanı alamadığınız oyuncular olduğunu düşünüyorsanız o performansı gösterecek insanlarla devam etmemiz lazım. Dolayısıyla gidecek olan oyuncular olacak. Bu oyuncuların sayısı ve isimleriyle ilgili bizim kendi görüşlerimiz var. Teknik direktörümüz de bize bir rapor verecek. O da önümüzdeki hafta bitecek. Ortaya bir rapor çıkacak. Ondan sonrası strateji.  

5c23832fae298b9bdc5ed21a.jpg

"Mutlaka olacaktır"

Samsunspor kulübünde oynayan bir futbolcu piyasaya sahip bir futbolcudur. Dolayısıyla onlarla ilgili ilgilenenler olabilir. Onlara her türlü kolaylığı da sağlarız ama işin özünde mutlaka bu kadrodan gidecek oyuncular olacaktır. Şu an piyasa inanılmaz durgun. Herkes beklemede. Ne ben birine bir teklifte bulundum ne de biri bana teklifte bulundu. Süper Lig de dahil şu anda kimse kimseye teklifte bulunmadı. Ama mutlaka olacaktır. Olduğu zamanda oyuncu gitmek isterse her türlü kolaylığı sağlarız. Samsunspor formasını bu sene giymiş oyuncular için tekliflerin gelmesi doğrudur” diye konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.