HER SEZON AYNI SORUN YAŞANIYOR !

HER SEZON AYNI SORUN YAŞANIYOR !
Kırmızı Beyazlılar'da her sezon yaşanan Teknik direktörler ile oyuncuların arasındaki sorunlar bu senede yaşandı.

DURMUŞ, ADEM'E FORMA ŞANSI VERMEDİ
Samsunspor'da bundan önceki sezonlarda yaşandıpı gibi bu sezon'da Teknik direktör ile futbolcuların arasında yaşanan olumsuzluklar devam ediyor. Hatırlıyacağınız üzere 2012-2013 sezonunda Samsunspor'un Teknik direktörlük koltuğuna oturan Besim Durmuş golcü oyuncu Adem Sarı ile geçmişten gelen problemlerden dolayı yıldız futbolcu Samsunspor'da Durmuş'un göreve gelmesiyle birlikte hiç bir maçta forma şansı bulamamıştı.

KALPAR VE DOĞAN BİLMECESİ
2013-2014 sezonunda ise Kırmızı Beyazlılar'da Teknik direktörlük görevine getirilen Hüseyin Kalpar'ın Doğan Erdoğan ile yaşadığı olumsuz gelişmeler genç oyuncunun o sezon bir hayki sıkıntılı süreçleri geçirmesine neden olmuş hatta genç oyuncu Doğan'ın Mersin maçında sonra Kalpar ile yaşadığı bazı sıkıntıların ardından sezon sonuna kadar ilk 18 kişilik kadroya alınmaması ise dikkatlerden kaçmamıştı.

ALTIN İLE ADİLOVİÇ'İN ARASI AÇIK'MI ?
Samsunspor'da Teknik direktörler ile futbolcular arasında yaşanan sıkıntı ne yazıkki bu sezonada yansımış gibi. Yeni sezon öncei Kırmızı Beyazlıların yeniden Teknik patronu olan Erhan Altın'ın golcü oyuncu Adiloviç ile arasının bir hayki açık olduğu iddia edilmişti. Bu iddialar sornası yıldız futbolcu sessizliğini bozmasken, Erhan Altın ise "diğer oyunculara nasıl Adiloviç'e karşıda öyleyim" diyerek polemiklere son vermişti.

ELDİN GİTTİ GİDİYOR
Ancak geçtiğimiz sezon attığı gollerle takımının en skorel oyuncu olan Eldin bu sezon az forma şansı bulduğu maçlarda ise geçen sezonu aratması gözlerden kaçmadı. Oyuncunun bu gelişmeler sonrası takımda kalıp kalmayacağı ise önümüzdeki günlerde belli olacak. Yıldız futbolcunun son günlerde takımda ayrılması an meselesi olurken yakın çevresi tarafından da moralinin bir hayli bozuk olduğu ise gözlerden kaçmadı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum