‘Her şeyin en iyisi, Atakum’da olacak’

‘Her şeyin en iyisi, Atakum’da olacak’
Diyanet-Sen Samsun 1 Nolu Şube yöneticileri ve üyeleriyle bir araya gelen Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı,..

“Okul da, caminin de, sokağın da, caddenin de, aklınıza ne geliyorsa en iyisi Atakum İlçesinde olsun diye çalışıyoruz. Her şeyin en iyisi Atakumda olacak” dedi.


Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Türkiye Diyanet ve Vakıf Görevlileri Sendikası (Diyanet-Sen) Samsun 1 Nolu Şube üyeleri ile kahvaltıda buluştu. Yalı Kafe’de düzenlenen kahvaltıya Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Diyanet-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Nevzat Oy, Diyanet-Sen Samsun 2 Nolu Şube Başkanı Yakup Demirbaş, Samsun Din Görevlileri Derneği Başkanı Dursun Şensoy ile sendikanın ilçe temsilcileri, yöneticileri ve üyeleri katıldı.

‘TAKDİRLE TAKİP EDİYORUZ’
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı’nın çalışmalarını ve projelerini yakından takip ettiklerini söyleyen Diyanet-Sen Samsun 1 Nolu Şube Başkanı Nevzat Oy, “Başkan Taşçı’nın projelerini ve çalışmalarını takip ediyoruz. Seçimden önce verdiği projelerin sözünü tuttuğunu, çalışmalarıyla örnek olduğunu takdirle izliyoruz. Bu anlamda biz elimizden gelen desteği vermeye hazırız. Samsun’da 2 bin 400 üyemiz ile hizmet gayreti içindeyiz. Bu gayretimizden asla vazgeçmeyeceğiz. Milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, herkesi kucaklayan yapımızla yolumuza devam edeceğiz. Başkan Taşçı’yı da bu düşünceden hareketle kucaklıyoruz” dedi. Diyanet-Sen Samsun 2 Nolu Şube Başkanı Yakup Demirbaş, Samsun Din Görevlileri Derneği Başkanı Dursun Şensoy da selamlama konuşması yaparak konuklara seslendi.

'BİRLİK İÇERİSİNDE OLUNMALI'
Atakum ilçesinde okullar ve camiler konusunda hassasiyet içerisinde olduğunu ve her zaman destekçi olduğunu belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Oturduğumuz makamlar bize halkımızın emaneti. Bu anlamda görevimiz sadece toplumumuza faydalı olmaktır. Herkes üstlendiği görevi hakkıyla yerine getirmeli ve birlik içerisinde hareket etmelidir. Bizim belediyecilik anlayışımızın temeli budur. Halkımıza en yoğun şekilde hizmet veren okullarımız ve camilerimize karşı hassasiyet içerisindeyiz. Göreve geldiğimiz günden bu yana hem okullarımıza hem de camilerimize ciddi destekler verdik, vermeye de devam edeceğiz. Biz Atakum halkının her şeyin en iyisine layık olduğu düşüncesiyle hareket ediyoruz. Okulun da, caminin de, sokağın da, caddenin de, aklınıza ne geliyorsa en iyisi Atakum İlçesinde olsun diye çalışıyoruz. Her şeyin en iyisi Atakumda olacak” şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.