Her oyuncuya ihtiyacımız olacak

Her oyuncuya ihtiyacımız olacak
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, "Bir problemimiz var açıkçası o da Afrika kupasına giden oyuncularımız. Ben ve hoca grubum olarak çok akıllı olmamız gerekiyor bu dönemde. Çünkü her oyuncuya ihtiyacımız olacak." dedi.

Ocak ayı içerisinde 7 karşılaşma oynayacaklarını söyleyen Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Markus Gisdol, "Bu karşılaşmalara çok iyi bir şekilde hazırlanmamız gerekiyor. Kadroyla alakalı herhangi bir belirsizliğimiz yok. Kadroda kimlerin olacağı artık netleşti. Diğer kulüplerde olan problem gibi bizim de bir problemimiz var açıkçası o da Afrika kupasına giden oyuncularımız. Ben ve hoca grubum olarak çok akıllı olmamız gerekiyor bu dönemde. Çünkü her oyuncuya ihtiyacımız olacak. Özellikle bu kısa zamanda peş peşe birçok maç oynayacağız." dedi.

768979789.jpg

"Ders almamız lazım"
Deplasmanda 3-1 kaybedilen Corendon Alanyaspor maçına da değinen Gisdol, "Alanyaspor ile oynanan müsabakanın ilk 10-15 dakikasında aslında çok iyi performans gösterdik. Bunu herkes gördü, ondan sonra ilk yarıda baskımızı kaybettik. Bunun sorumlusu tabii ki de sadece sağ bek ve sol bek pozisyonunda oynayan oyuncular değil. Rakibimize karşı yeteri kadar baskı kuramadık. Onlara zaman ve alan bıraktığımız için de etkili olan kanat oyuncularının kullanmaları için fırsat vermiş olduk. Bundan ders almamız lazım. Takımla bununla alakalı konuştuk ve dersimizi çıkardık." ifadelerini kullandı.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.