Her oy gelecek için birer tuğladır

Her oy gelecek için birer tuğladır
AK Parti Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, "Bu seçimlerde AK Parti'ye verilecek olan her bir oy, Türkiye Cumhuriyeti'nin daha da ileriye gitmesi anlamına gelmektedir. Verilecek her oy, Türkiye'nin geleceği için konulmuş birer tuğladır" dedi.

Seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti Milletvekili Adayı Av. Yılmaz Hocaoğlu, Vezirköprü ilçesinde esnaf ve vatandaşlarla buluştu. İlçe halkıyla sohbet eden ve onları dinleyen Hocaoğlu, 7 Haziran seçimlerinin önemine işaret ederek, "Bu seçimlerde AK Parti’ye verilecek olan her bir oy, Türkiye Cumhuriyeti'nin daha da ileriye gitmesi anlamına gelmektedir. Verilecek her oy, Türkiye'nin geleceği için konulmuş birer tuğladır. 7 Haziran seçimleri Türkiye'nin 2023 vizyonunu belirleyecek" dedi.

 

Yeni Anayasa ve Başkanlık Sistemi

AK Parti iktidarı döneminde Türkiye'nin daha önce hayal bile edilemeyecek yatırımlara kavuştuğuna vurgu yapan Hocaoğlu, "Geçtiğimiz 12 yılda, milletimizin desteğiyle yapılanlar ortadadır. 2023 Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100. yılı. Güçlü bir Türkiye için 7 Haziran seçimleri çok önemli. İstikrarın devam etmesi, ülkemizin dünyada söz sahibi olabilmesi için halkımızdan destek bekliyoruz. Biz bugün varız, yarın yokuz. Gelecek nesiller için Türkiye'yi güçlü ve sürdürülebilir bir yönetim yapısına kavuşturmak mecburiyetindeyiz. Bunun için biz 'yeni Anayasa ve başkanlık sistemi' diyoruz" diye konuştu.

 

2. Atılım Hamlesi

Türkiye’nin siyasi istikrarını sandıkta bozamayan çevrelerin, bugünlerde de dolar ve döviz fiyatları üzerinden kaos planlarıyla ekonomik kriz algısı oluşturmaya çalıştıklarına işaret eden Hocaoğlu, "Yaklaşan Haziran seçimleri öncesinde 'faiz ve kur' lobisi ile onların yerli ve yabancı işbirlikçileri, kontrollerindeki basın yayın organlarını da kullanarak topyekün saldırıya geçtiler. 'Ekonomi batabilir, ülke eski günlerine dönebilir, ama yeter ki AK Parti Hükümeti gitsin' sorumsuzluğuyla ittifaklar yaptılar. Ama Türkiye ekonomisi sapasağlam ve 7 Haziran'dan sonra da Türkiye'miz yine AK Parti ile 2. Atılım Hamlesine başlayacak" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.