‘Her mahalleye eşit hizmet’

‘Her mahalleye eşit hizmet’
Hizmetlerini ilçenin dört bir yanına eşit şekilde ulaştırdıklarını belirten Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “En merkezi mahalle de en uzak mahalle de aynı hizmeti alıyor. Bizim anlayışımız içerisinde hizmet eşitsizliğine yer yok” diye konuştu.

Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, Meyvalı Mahallesini ziyaret ederek hem Hayır Çarşısının yeni mağazasını açtı hem de mahalle sakinleriyle bir araya gelerek çalışmalardan bahsetti. Atakum Belediyesi Meclis Üyeleri ve AK Parti Atakum İlçe Yönetim Kurulu Üyeleriyle birlikte gerçekleştirdiği programda konuşan Başkan Taşçı, belediyecilik anlayışlarında hizmet eşitsizliğine yer olmadığını kaydetti.

'HİZMET EŞİTSİZLİĞİNE YER YOK'
Meyvalı Mahallesinde ilk olarak Hayır Çarşısı mağazasını açan Başkan Taşçı, burada yaptığı konuşmada şu sözleri söyledi, “Hizmeti en iyi şekilde ulaştırırken bir mahalleyi başka bir mahalleden önde tutmak bizim anlayışımızda yok. Öyle ki en merkezi konumdaki mahallemize ne hizmet veriliyorsa en uzaktaki mahallemizde de aynı hizmetin verilmesi için çalışıyoruz. Hizmet eşitsizliği denilen ve yıllarca birçok yerleşim yerimizi hizmetten mahrum bırakan anlayışa bizde yer yok”.

'TURİZMDE ATAK YILI'
Hayır Çarşısı mağazasının açılışının ardından mahalle sakinleriyle sohbet eden Başkan Taşçı, 2015 yılının proje ve hizmet planlamasından bahsederek, “Hayatın her alanında kapsamlı projeleri hayata geçireceğiz. Turizmde atak yılı olarak düşündüğümü 2015'de sosyal, kültürel ve istihdama dayalı çok sayıda çalışmaya imza atacağız. Atakum İlçesinde yaşayan halkımız artık geleceğe daha büyük umutla bakıyor. Bunun sürekliliği için durmadan, duraksamadan çalışmaya devam edeceğiz” diye konuştu.

VATANDAŞ SÖYLEDİ, TAŞÇI NOT ALDI
Mahalle sakinlerine 'Sizin istediğiniz, şöyle bir çalışma da olsa dediğiniz bir konu var mı?' diye soran Başkan Taşçı, iletilen önerileri ve talepleri bizzat kendisi not alarak, “Atakum Belediyesinin hizmetlerinden faydalanan halkın bu hizmetlere yön vermesi kadar normal bir şey yok. Halkın ne istediğini ancak halka sorarak öğrenebilirsiniz. Bu anlamda soruyor, not alıyor, çalışmalarımıza halkımızın da fikri katkılarıyla yön veriyoruz” şeklinde konuştu.





HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.