HER KÖŞESİ ÖZEL

HER KÖŞESİ ÖZEL
BAŞKAN TOK KÜLLİYE ALANINDA TOK, "HER BİR KÖŞESİ ÖZEL OLACAK"

İlkadım Belediyesi tarafından yapımına başlanan Selçuklu mimarisine uygun  Cami ve Külliye inşaatında incelemelerde bulunan İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok, "Yapımına başladığımız Selçuklu mimarisine uygun  Cami ve Külliyemizin her bir köşesi özel ve örnek olacak" dedi.

 İlkadım Belediyesi tarafından Baruthane Mahallesinde yapımına  başlanan Selçuklu mimarisine uygun  1400 kişilik cami ve külliye çalışmaları hızla devam ediyor. Temel hafriyat çalışmaları tamamlanan alanda incelemelerde bulunan Başkan Tok projenin gelişimi hakkında çalışanlara detaylı bilgi verdi. Tamamen ahşap ve kesme taşlardan oluşacak deniz manzaralı muhteşem bir külliye olacak olan proje İlkadım’da ilerleyen aylarda yükselmeye başlayacak.

DENİZ MANZARALI KÜLLİYE

Selçuklu mimarisine uygun olarak yapılacak cami ve külliyenin her noktasının özel ve örnek olacağını söyleyen İlkadım Belediye Başkanı Erdoğan Tok,“ İlkadım Belediyesi olarak Baruthane Mahallemizde yapımına başladığımız Selçuklu mimarisine uygun 1400 kişilik cami ve külliye projemizin çalışmaları hızla devam ediyor. Cami ve külliyemizin yapılacak olan alanda temel kazı çalışmaları hafriyat çalışmaları tamamlandı. Deniz manzaralı muhteşem bir külliye olacak olan projemiz ilerleyen aylarda ilçemizde yükselmeye başlayacak. Allah’ın izini ile Samsun’a muhteşem bir eser daha kazandıracağız. Ahşap ve kesme taşlardan oluşacak deniz manzaralı muhteşem Cami ve Külliyemizin her bir köşesi özel ve örnek olacak. Modern ve ferah konferans salonları, hanım kardeşlerimiz için ayrı abdest  ve ibadet yerleri, otopark olacak. Şimdiden  İlkadım İlçemize Samsunumuza, bölgemize hayırlı uğurlu olsun ” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.