HER GEÇEN GÜN TEMPO ARTACAK

HER GEÇEN GÜN TEMPO ARTACAK
Yılport Samsunspor Teknik Direktörü Ertuğrul Sağlam, "Her geçen gün tempomuzu biraz daha arttırmak için çalışmalarımız devam edecek" dedi.

Ümraniyespor maçından gerekli dersleri de çıkaracaklarını belirten Ertuğrul Sağlam, “Oyuncularımızı tebrik ediyorum. Ümraniyespor takımına da hem mücadelelerinden dolayı tebrik ediyorum hem de yaşadıkları bu Covid-19 rahatsızlıklarından dolayı da ‘geçmiş olsun’ diliyorum. Bu maçtan gerekli dersleri çıkaracağız. Yaptığımız hataları hemen tespit edip, onları azaltmaya çalışacağız. Maçta güzel şeyler çoktu. Onları daha fazla mükemmele ulaştırmaya çalışacağız. Her geçen gün tempomuzu biraz daha arttırmak için çalışmalarımız devam edecek.

tempo-2.jpg

Bizim için gerçek anlamda final karşılaşması Royal Hastanesi Bandırmaspor maçı. Çünkü ondan sonra 2 maçımızı içeride oynayacağız. Dolayısıyla haftaya bizi çok zorlu bir karşılaşma ama kazandığımız takdirde de şampiyonluk yolunda bize avantaj sağlayacak bir karşılaşmaya çıkacağız. Buradan taraftarlarımıza da selamlarımızı iletiyoruz. Onlar yanımızda yoktular ama desteklerini ve manevi anlamdaki yanımızda olduklarını biz de hissettik oyuncularımız da hissetti” diye konuştu.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.