Her Daim Birlik Ve Beraberlik Var

Her Daim Birlik Ve Beraberlik Var
Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis,”11 ayın sultanı olan Ramazan ayı münasebetiyle Butik Otelin bahçesinde düzenlemiş olduğum iftar programında değerli şehit ve gazi alilerimizle birlikte olduk ”dedi.

BERABERLİĞİMİZ HER ZAMAN DAİM OLACAK

Ramazan Ayı içerisinde iftar yemeğinde şehit ve gazi aileleriyle bir arada olmaktan duyduğu mutluluğu ifade eden Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, “Vatanımız ve milletimiz için canlarını feda eden aziz şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde burada huzur içerisinde oturabiliyor ve iftarımızı açıyoruz. Sizler şehitlerimizin ve hayata gözlerini yuman gazilerimizin bize emanetisiniz. Sizlerle birlikte olmaktan çok mutluyum” dedi.

'KINALI KUZULARIMIZI KARA TOPRAĞIN BAĞRINA VERDİK'

Ülkenin içinde bulunduğu durum nedeniyle birlik ve beraberliğe daha fazla ihtiyaç duyulduğu bir süreçten geçildiğine dikkat çeken Başkan Edis “Ramazan Ayı’nın başladığı ilk günden bu yana her gün farklı bir iftar sofrasında değerli vatandaşlarımızla bir araya gelerek, soframızı paylaşıyoruz. ‘Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak uğrunda ölen varsa vatandır’. Bu sözü tescillercesine ne yazık ki gerek bölgemiz, şehrimiz ve ülkemizde terör örgütünden dolayı canlarımızı, kınalı kuzularımızı kara toprağın bağrına verdik. Bu son olur inşallah dedik ama bir öğretmen kızımızın da terör örgütünün ateş etmesi sonucu hakkın rahmetine kavuştuğunun haberiyle yıkıldık. birliğimiz ve beraberliğimiz her zaman daim olacak ve Türkiye Cumhuriyeti her zaman payidar kalacaktır. Birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır. Bunun hiçbir zaman unutulmaması gerekir ”diye konuştu.

 

'ONLAR BİR ANLAMDA EN YÜCE MAKAMA ULAŞMIŞLARDIR'

Şehitlerıne ve gazilerine sahip çıktığını kaydeden Başkan Edis "Bundan sonra da sahip çıkmaya devam edeceğiz. Sizlerin her hangi birinizin bir sorunu olursa size destek olacağız. Bunların hiç birisi kaybınızı geri getirmez fakat şunu bilmenizde yarar görüyorum; hepiniz bu hassasiyeti taşıyorsunuz. Bizim inancımıza göre şehitlerin mekanı cennettir. Onlar bir anlamda en yüce makama ulaşmışlardır. Türkiye olarak ülkemiz, demokrasiden, hukuktan asla taviz vermeden terörün de, onun gerisindeki güçlerin de üstesinden mutlaka gelecektir. Ben buna inanıyorum, hiçbir şekilde ümitsizliğe kapılmamak lazım. Bu konuda en ufak bir şüpheniz olmasın. Biz buradayız, bu konuda kararlıyız, bu konuda ne gerekirse güvenlik güçlerimize, ne tür araç gereç gerekiyorsa biz zaten tahsis ediyoruz. Her zaman onların yanındayız. Bu dava, bu çabalar tabi ki hepimizin katkısını gerektiriyor. Yeter ki biz bir olalım, beraber olalım; yeter ki bu güzel ülkemiz için, milletimiz için, milletimizin birliği için tek yürek olalım" dedi.

 

Düzenlenen iftar yemeğine Vezirköprü Kaymakamı Yunus Emre, Vezirköprü Belediye Başkanı İbrahim Sadık Edis, Garnizon Komutanı Jandarma Üsteğmen Selçuk Yılmaz, Emniyet Müdürü Aydın Özdemir, Vezirköprü  Belediye Başkan Yardımcısı Salih Sefacı Ak Parti ilçe teşkilat Başkanı Bekir Kurtoğlu, Ak Parti ilçe Kadın Kolları Başkanı Fatma Karabina,  Ak Parti ilçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Altunay, şehit ve gazi alilerinin yakınlarının yanı sıra davetliler katıldı.

 

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.