HEM DOĞUM GÜNÜ HEM ŞAMPİYONLUK

HEM DOĞUM GÜNÜ HEM ŞAMPİYONLUK
Yılport Samsunspor taraftarları ile birlikte kuruluşunun 55’inci yıl dönümünü havai fişek ve meşalelerle kutladı. Saat 20.55’de ilk meşaleyi Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam Nuri Asan Tesisleri’nde yaktı.

Kuruluşun 55’inci yıl dönümü kutlamaları dün saat 20.55’de Nuri Asan Tesisleri’nden atılan havai fişek ile başladı. Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam’ın tesislerde ilk meşaleyi yakmasının ardından taraftarlar da evlerindeki balkonlardan, sokaklardan ve sitelerden kırmızı meşaleler yakarak kutlamalara ortak oldu.

002-009.jpg

Şampiyonluğun da özel bir günde geldiğini belirten Teknik Direktör Ertuğrul Sağlam, “Nice 55. Yıllara. Bu kutlamalarla birlikte Süper Lige çıkışın ilk bölümünü tamamlamış olduk. Seneye de inşallah şampiyon olup, bu güzel şehre Süper Ligdeki geçmişte yaşadığı o güzel günleri tekrar yaşatmak istiyoruz. Bütün amacımız bu. Bu şehre, bu taraftara verilmiş sözlerimiz var. 55’inci yılımızda şampiyonluğun ilan edilmesi bizim için ayrı bir keyif oldu. Amacımız Süper Ligde ses getiren, Türk futboluna damga vuran Samsunspor’un bu yolculuğuna en hızlı şekilde devam ettirebilmek. O yüzden bundan sonra çok çalışacağız” dedi.

Muhabir
HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.