"HEDEFTEN BİRAZ GERİDE KALDIK"

"HEDEFTEN BİRAZ GERİDE KALDIK"
Samsunspor'un teknik direktörü Erhan Altın, sezon başından koydukları hedeften sapmadıklarını söyledi, "Hedefimiz Süper Lig. Bundan şaşmadık ama biraz geride kaldık" dedi.

"10-11 PUAN GERİDE KALDIK"
Ligin ilk dönemi hakkında değerlendirmelerde bulunan Erhan Altın, şöyle konuştu:"Sezona Süper Lig hedefiyle başladık. 10'uncu sıradayız ama hedeflerimize baktığımızda puan olarak gerideyiz. Artık ligin ikinci devresi başlayacak. Ligin ilk devrede gösterdikleri özveri, mücadele, sahaya yansıttıkları futboldan dolayı tüm oyuncularıma teşekkür ediyorum. Bu mücadelenin bazıları neticeye yansıdı, bazıları ise yansımadı. Bizim aklımızda sahaya her çıktığımızda sadece 3 puanı hedefleyen, iyi futbol sergileyen ve iyi futbolu da sonuca yansıtma düşüncesi vardı. Bu kimi zaman oldu, kimi zaman olmadı. Bu nedenle yaklaşık 10-11 puan geride kaldık."

"ARKAMI DÖNÜP GİDEMEZDİM"
1-1 berabere kaldıkları Altınordu maçının sonunda kendisine tepki gösteren Samsunsporlu taraftarlarla yaşadığı diyalog hakkında da konuşan Erhan Altın, bu konuda şöyle dedi:"Benim taraftarım her zaman bir numaradır. Benim takımım taraftarıyla coşan, iyi futbolunu taraftarının coşkusuyla sahaya yansıtan bir ekip. Bu özellikle iç sahada böyle. 2 hafta beni tribüne çağırıp coşkuyla arkamda duran, bana moral motivasyon yükleyen taraftarıma nasıl saygı gösterdiysem, onlara gittiysem, selamladıysam, bu durum aleyhimde olduğunda da öyle yapmalıydım. Sonuçta onların istedikleri bir şey vardı. Futbol neticeye bağlı bir oyun. Netice alamadığımız zaman elbette olumsuz şeyler söyleyecekler. Taraftarım benim istifamı istiyor diye ben onlara saygısızlık yapıp arkamı dönüp hiçbir şey yokmuş gibi soyunma odasına gidemezdim."


"TARAFTARLAR KULÜBÜN GERÇEK PATROUNU"
Taraftarların kendisine kızıp tepki gösterebileceğini vurgulayan Altın, şöyle devam etti:"Onlar kulübün gerçek patronlarıdır. Onlara saygı göstermekten başka lüksümüz yok. Olamaz da zaten. Onlar doğal olarak tepki göstermişlerdir. Ben taraftarlarımın yanlarına gittim, teşekkür ettim. (Haklısınız, tepkiniz doğal. Ama benim sizden bir ricam var. Lütfen emeğe saygı gösterin) dedim. Taraftarlarımız yine tepki gösterdi. Bu duruma sadece saygı gösterebiliriz. Ben taraftarıma olduğu yere yürürüm ama saygıyla yürürüm, saygısızlıkla değil. Benim saygıda kusur etme gibi bir lüksüm yok. Taraftarlarımızın her zaman galibiyet ve iyi futbol gibi beklentisi vardır. Onlara elbette hak veriyorum. Ama onlardan ricam bize biraz daha zaman versinler. Bizim buralara nerden geldiğimizi hepsi biliyor. Gerçekten kolay değil. Yaşadıklarımızın bir birikimi vardır. O birikime rağmen biz yine bir şeyler yapmaya gayret gösteriyoruz. Bizim amacımız taraftarlarımızı mutlu etmek, Samsunspor formasını, markasını layık olduğu yere taşımak adına, taraftarlarımız arkamızda değil, önümüzde, yanımızda olarak bu lige damga vuracağız. Herkes böyle bilsin." NİYAZİ ÖNDAŞ

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum