HEDEFİMİZ SÜPER LİG VE AVRUPA

HEDEFİMİZ SÜPER LİG VE AVRUPA
Kırmızı-beyazlıların savunma oyuncusu Recep Burak Yılmaz, sezonun kendileri için çok zorlu geçtiğini anlatarak, takıma devre arası katıldığını, önemli bir seri yakaladıklarını ve şampiyonluğu elde ettiklerini söyledi. 

TFF 1. Lig'in daha zor olacağını kaydeden Recep Burak, "Daha iyi, daha zor takımlar var. Daha zorlu deplasmanlar olacak ama bizim hedefimiz Samsunspor olarak hep daha ilerisi, daha yukarısı. Hedefimiz Süper Lig ve Avrupa kupaları. Allah'ın izniyle yeni sezonda tek hedefimiz şampiyonluk. İnşallah da şampiyonluğu biz alırız. Bizim olur." ifadelerini kullandı.  Bolu kampı hakkında da değerlendirmede bulunan Recep Burak, şunları kaydetti: "Kamp tabii ki zorlu geçiyor. Sezon başı kampları her zaman yoğun geçer. Biz de hocamızın verdiği taktiklerle kondisyon yüklemeleri ve idmanları yapıyoruz. Zor geçiyor ama biz bunun üstesinden geliyoruz. Bayramdan sonra ikinci kampımız başlayacak. İnşallah onu da güzel bir şekilde geçiririz."

burak-4.jpg

"Umarım kariyerim iyi kulüplerde geçer"
Recep Burak, Samsunspor'da olduğu için kendisini çok şanslı hissettiğini dile getirdi. Kariyer hedeflerinden de bahseden Recep Burak, şunları ifade etti: "Benim hedeflerim tabii ki de daha iyisi. Yani şöyle söyleyeyim; oynayabileceğim, başarı elde edebileceğim iyi kulüplerde oynamak isterim. Onun için çabalıyorum ve çalışıyorum. Umarım kariyerim iyi kulüplerde geçer. Aslında çok iyi bir kulüpteyim. Çok şanslıyım ve kısmetliyim. Herkesin, her futbolcunun oynamak isteyeceği bir kulüpteyim. Umarım kariyerim hep böyle iyi kulüplerde geçer."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.