HEDEF MUTLAK GALİBİYET

HEDEF MUTLAK GALİBİYET
PTT 1.Lig'in 22'inci haftasında evinde lider Kayserispor'a geçit vermeye Samsunspor bugün deplasmanda Adanaspor karşısında 3 puan arayacak.

Samsunspor deplasmanda Adanaspor karşısında  önemli bir karşılaşmaya hazırlanırken Süper Lig yolunda ki hedefinden yara almak istemiyor. PTT 1.Lig'in 2'inci yarısına fırtına gibi başlayan Samsunspor oynadığı 7 karşılaşmadan puan kazanmayı başararak muhteşem bir çıkış yakaladı. Adanspor deplasmanında gözler Samsunspor'un en önemli gol silahları olan  M'Billa ve Ofoedu'da olacak.


PAROLO GALİBİYET
PTT 1.Lig'in 22'inci haftasından Kırmızı Beyazlılar bugün konuk olacağı Adanaspor karşında 14 maç kazanmayı başarırken 16 maç kaybetti ve 14 kez de beraber kaldı.Kırmızı Beyazlılar bugün deplasmanda konuk olacağı Adanaspor karşısında hedefine 3 puan koyarak çıkacak. Samsunspor deplasmanda Adanspor karşısında oynacağı karşılaşma TRT Spor'dan naklen yayınlanacak ve  saat 19.00'da başlayacak olan müsabaya da Hakem Deniz Çoban düdük  çalacak.PTT 1.Lig'in 2'inci yarısına hızlı gibi başlayan Kırmızı Beyazlılar Adana'da deplasmana galibiyet parolası ile çıkacak.


ZOR VE KRİTİK GEÇECEK
Samsunspor lider Kayserispor'u devirdikten sonra gözünü Adanaspor karşılaşmasında galibiyete odakladı. Karşılaşmaya son derece iyi hazırlanan Kırmızı Beyazlılar dün Adana'ya kara yolu ile harakete ederek Adanaspor Tesisleri'nde son idmanını yapıp maça hazır hale geldi. Samsunspor PTT 1.lig zirve yarışından Adanaspor deplasmanında galip gelen taraf olursa puanını 36'ya çıkaracak.Karşıyakaspor ve Alanyaspor rakiplerinden 3 puan koparmayı başararak Samsunspor'un üst sırasını yerleşti. Kırmızı Beyazlılar deplasmanda Adanaspor karşında galip gelirse eski sırasına kavuşacak. Zor ve kritik geçecek olan karşılaşmada Samsunspor'da eksik görünmüyor. Serkan KAYA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.