HAZIRLIKLAR SON SÜRAT

HAZIRLIKLAR SON SÜRAT
Samsunspor, Pazar günü deplasmanda karşılaşacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçı hazırlıklarına Nuri Asan Tesisleri’nde Teknik Direktör Osman Özköylü gözetiminde devam ediyor.

SAMSUNSPOR HIRS KÜPÜ
Kırmızı beyazlılar'da hazırlıklar devam ediyor. Samsunspor hafta sonu deplasmanda oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor maçının hazırlıklarına aralıksız devam ediyor. Teknik direktör Osman Özköylü nezaretinde Nuri Asan Tesislerinde gerçekleşen günün ilk antrenmanı düz koşu ve ısınma hareketleri ile başladı. Daha sonra topla çalışan ve taktiğe dayalı çalışmaya geçen Samsunspor'da oyuncuların istekli ve hırslı olmaları dikkatlerden kaçmadı. 

ALKIŞLAR KALECİLERE 
Günün ikinci ve son antrenmanı ise akşam saatlerinde gerçekleştirdi. Akşam idmanında ise Samsunspro'lu oyuncular ilk olarak 5'e 2 orta oyunu oyadılar. Daha sonra istasyon ve şut çalışmasına geçen Kırmızı beyazlılar'da kalecileri şut çalışmalarındaki performansları ve kurtarışları dikkatlerden kaçmadı. Özellikle genç filebekçi Furkan2ın bir birinden güzel kurtarışları sonrası takım arkadaşları genç oyuncuyu ayakta alkışladılar. Samsunspor kritik Gaziantep deplasmanının hazırlıklarına bugün Nuri Asan Tesislerinde kaldığı yerden devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.