HAZIMSIZLIK SÜRÜYOR!

HAZIMSIZLIK SÜRÜYOR!
İlkadım Belediyesi Kasım ayı Meclis Oturumu'nda MHP'li Meclis Üyesi Nihal Tüfenk, Belediye Başkanı Erdoğan Tok'un nezdinde AK Parti'nin 1 Kasım seçimlerindeki başarısını kutlarken yaptığı espri siyasi hazımsızlığa dönüştü.

OY ALMA TÜYOSU
Meclis Toplantısı'nda konuşan MHP İlkadım Meclis Üyesi Nihal Tüfenk, "Sizin nezdinizde partinizi tebrik ediyorum. Bu kadar oy toplamayı nasıl beceriyorsunuz? Biz sizden bir tüyo rica ediyoruz, lütfen" ifadesini kullanmış, bu ifadesi gazetelerde haber konusu olmuştu.

TEHDİT DOLU TEPKİ
MHP İlkadım Meclis Üyesi ve Grup Başkan Vekili Recep Güleroğlu, yapılan bu haberle ilgili tepkisini dile getirirken, bir taraftan haberin siyaset malzemesi olarak kullanılmasına karşı çıkıyor, diğer taraftan ise siyaset yaparak, ispat etmesi gereken iftira ve tehdit dolu sözler sarfediyor. 

ŞAHİT OLMUŞLAR
MHP'li Güleroğlu, "Nasıl oy topladıklarını bizler çok iyi biliyoruz. Yalan söyleyerek, tehdit ederek, korkutarak, para dağıtarak, devletin her türlü imkânlarını kullanarak oy topladıklarına bizler şahidiz. Yeri ve zamanı geldiğinde bunun da hesabını soracağız" diyerek iftira yollu tehdit etti. Mehmet Hazinedar

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum