Hayvanseverlere teşekkür belgesi verildi

Hayvanseverlere teşekkür belgesi verildi
Yürüttükleri çalışmalarla sahipsiz hayvanların beslenmesi ve bakımına katkı veren Havza Hayvanseverler Platformu üyelerine Kaymakam Nayman tarafından teşekkür belgesi verildi.

Kaymakamlık makamında gerçekleşen program öncesi Havza Hayvanseverler Platformu Başkanı Şiple Tunç ve beraberindekiler, Kaymakam Nayman'a çalışmaları hakkında bilgi verdi.

aa-20230621-31486806-31486805-havza-kaymakami-naymandan-hayvanseverlere-tesekkur-belgesi.jpg

Nayman, sahipsiz hayvanlara destek olmanın önemine değinerek, "Hayvan haklarını ihlal etmeden sahipsiz hayvanlarına yaşam imkanı sağlamak durumundayız. Bu konuda belediye ekiplerimiz ve hayvanseverlerimizle insan sağlığını da riske atmayacak şekilde hareket ediyoruz. Burada en büyük pay, tabii ki gönüllülerimiz. Hayvanseverlerin ortak paydası olan sokak hayvanları üzerinden kurduğumuz gönül köprüsü ile sokak hayvanlarına yardımcı oluyoruz." dedi.

aa-20230621-31486806-31486804-havza-kaymakami-naymandan-hayvanseverlere-tesekkur-belgesi.jpg

Tunç da çalışmaları hassasiyetle yürüttüklerini anlatarak, "Sayın Kaymakamımız gibi insana, doğaya ve hayvanlara duyarlı biri ile çalışmak büyük bir şanstır. Hayat geçirdiğimiz proje ve uygulamalara destek vermekle elinden geldiği kadar da yardımcı olmaktadır. Her biri kendi imkanlar ile besleme yapan platform üyelerimize çetin geçen kış şartlarında mama desteği yaparak bizleri onurlanmıştır. Platform üyelerimiz adına Kaymakamımız Cengiz Nayman'a teşekkür ederim." diye konuştu. Ziyaretin sonunda Nayman, Tunç ve platform üyelerine teşekkür belgesi verdi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.