Hayır Çarşısı büyümeye devam ediyor

Hayır Çarşısı büyümeye devam ediyor
Hayır Çarşısının altıncı mağazasını Karaoyumca Mahallesinde açan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Hayır Çarşısı, hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile büyüyor” dedi.

Hayır Çarşısı projesi ile ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürmeye devam eden Atakum Belediyesi, hizmetin daha geniş bir alana yayılabilmesi için mağaza sayısını arttırmaya devam ediyor. Altıncı mağazanın açılışını Karaoyumca Mahallesinde gerçekleştiren Başkan Taşçı, yardımlaşma ve dayanışma vurgusu yaptı.

'YARDIMLAŞMA VE DAYANIŞMA ADIMI'
Karaoyumca Mahallesinde altıncı mağazayı meclis üyeleriyle birlikte hizmete açan Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı, “Bir hayır köprüsü, yardımlaşma ve dayanışma adımı olarak ses getiren Hayır Çarşısı, hayırsever vatandaşlarımızın desteği ile büyüyor. Altıncı mağazayı Karaoyumca Mahallesinde hizmete açtık. Komşusu aç iken tok yatamayanlar olarak böylesi önemli bir çalışmanın daha geniş alana yayılmasını önemsiyor, bu doğrultuda hareket ediyoruz. Vatandaşlarımız mahallelerinde kurulan bu mağazalarda ihtiyaçları neyse alıyor” diye konuştu. Başkan Taşçı daha sonra mahallede incelemelerde bulunarak vatandaşları dinleyerek kendisine iletilen sorunların kısa sürede çözülmesi için ilgili birim müdürlerine talimat verdi.

TAŞÇI'YA TEŞEKKÜR
Atakum Belediye Başkanı İshak Taşçı'nın kendilerine her anlamda destek olduğunu belirten Karaoyumca Mahallesi Muhtarı Ercan Yılmaz, “Mahallemizin eksiklerinin giderilmesi konusunda büyük bir hassasiyet gösteren Başkan Taşçı'ya teşekkür ediyorum. Mahalle camimizin yanına yaptığımız tek katlı lojman konut için de desteklerini esirgemedi. Ayrıca Hayır Çarşısı mağazasını mahallemize açarak ihtiyaç sahibi sakinlerimizin yüzünü güldürdü” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.