HAYDİ BAŞKENTE!

HAYDİ BAŞKENTE!
ANADOLUJET’LE ANNE-ÇOCUK EL ELE, HAYDİ BAŞKENTE!

 


 

 

Halkın havayolu AnadoluJet, hayatın her alanında olduğu gibi çocukların gelişimine verdiği desteği farklı projelere destek vererek sürdürüyor.

AnadoluJet, şimdi de Samsun Kumköy İlkokul Müdürlüğü başvurusu ve Türk Hava Yolları Samsun Satış Müdürlüğü iş birliğinde gerçekleştirilen “Anne-çocuk el ele, haydi başkente” projesinin ulaşım sponsoru oldu. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikleri kapsamında Samsun Kumköy İlkokulu’ndaki 20 öğrenci, 8 anne ve 2 öğretmen Samsun’da ziyaret edildi ve Ankara ulaşımları sağlandı.

18 Nisan 2016, İstanbul;

Düzenlediği özel projelerle hayatın her alanına dokunan AnadoluJet, Anadolu insanına hem seyahat özgürlüğü hem de sosyal açıdan yeni bakış açıları sunmak için çalışıyor. İnsanımızın, yurdumuzu daha yakından tanımasını ve herkesin ülkemizin, Anadolu’nun güzelliklerinin farkına varmasını hedefleyen AnadoluJet, şimdi de geleceğimizin teminatı çocuklarımızı gerçek hayatta sosyalleştirerek vizyonlarını zenginleştirmek amacıyla Türk Hava Yolları Samsun Satış Müdürlüğü iş birliğinde 16 ve 17 Nisan tarihlerinde Samsun Çarşamba ilçesindeki köy çocuklarına yönelik bir projeye destek verdi.

Samsun Kumköy İlkokulu’nda yedi yıldır görev yapmakta olan sınıf öğretmeni Dilek Livaneli’nin hayata geçirdiği proje ile Türkiye’de kırsal bölgede eğitim platformunda fark yaratıp tüm köy okullarına örnek olmak amaçlandı.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.