'HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUZ'

'HAYAL KIRIKLIĞI YAŞIYORUZ'
Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, son haftalarda alınan kötü sonuçlardan sonra gelinen noktada camia olarak hayal kırıklığı içinde olduklarını belirtti.

Takım olarak gündemlerinin şampiyonluk hedefi yerine artık Play-Off mücadeleleri olduğunu belirten Başkan İsmail Uyanık, "Samsunspor'un geniş bir kadrosu var. Oyuncular birbirlerine oldukça yakın yetenek seviyelerine sahip. Bundan dolayı her hafta değişik bir dizilişle sahaya çıkıyoruz. Bu kadro genişliğinin avantajını Play-Off mücadelelerinde görmek istiyoruz. Üst üste ve kısa sürede oynanacak bu maçlarda avantajımızı kullanmak istiyoruz. Futbol bir takım işi, tek kişiyle oynanan bir oyun değil. Yılport Samsunspor olarak 25 farklı oyuncuyu bir araya getirdiğimzi bir sezonu yaşıyoruz. Üçüncü ligde bulunan bir Samsunspor için sezon başında koyulan şampiyonluk hedefi hiç de abartılı bir hedef değildir. Şampiyon olamazsak bu bizim hatamız olacaktır, eksikliğimiz olacaktır" şeklinde konuştu" dedi.

ddddddd.png

"ART NİYET ARIYORUZ"
Video Assistant Referee (VAR) sistemine de değinen Yılport Samsunspor Başkanı İsmail Uyanık, "Ligde VAR sistemi olsaydı tabloya bakıldığında hanemizde minimum 8-10 puanımız daha olurdu. Amatör liglerle mücadele eden takımlar bile bu sistemi isterler. Biz kulüp olarak kendi hatalarımızdan ders çıkarmaya çalışıyoruz ancak hakemlerin hatalarına da değiniyoruz. Bir sezon boyunca yapılan hakem hataları tek taraflı olduğu zaman, ister istemez bu durumda bir art niyet aranıyor." şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.