Hayal edilemeyecek çalışmalara imza atıldı

Hayal edilemeyecek çalışmalara imza atıldı
AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı Fuat Köktaş, "Çarşamba'ya AK Parti ile AK Parti Belediyeciliği ile çok büyük hizmetler yapıldı. Sanayi, üretim ve yatırım alanlarında çok ciddi, hayal bile edilemeyecek çalışmalara imza atıldı." dedi.

AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı Fuat Köktaş, 31 mart yerel seçim çalışmaları kapsamında Çarşamba İlçesi'nde bir dizi programlar gerçekleştirdi. Çarşamba İlçesi'nde ilk olarak Seçim Koordinasyon Merkezi'nde partililerle bir araya gelen önceki dönem Samsun Milletvekili Fuat Köktaş, burada yerel seçimlerin önemine yönelik değerlendirmelerde bulundu.

whatsapp-image-2024-03-20-at-14-00-48.jpeg

Köktaş, daha sonra yapım aşaması ve sonrasında büyük emekleri olduğu Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyete geçen fabrikaları ziyaret ederek yetkilileri ve personelleri ile bir araya geldi.
AK Parti Genel Başkan Vekili Yardımcısı Köktaş son olarak, teravih namazı sonrası Çay Mahallesi'nde yoğun bir katılım ile düzenlenen mitinge katıldı.

whatsapp-image-2024-03-20-at-14-00-49.jpeg

"GURUR DUYUYORUZ"
Gerçekleşen programlarda konuşma yapan Köktaş, "Çarşamba'ya da AK Parti ile AK Parti Belediyeciliği ile çok büyük hizmetler yapıldı. Sanayi, üretim ve yatırım alanlarında çok ciddi, hayal bile edilemeyecek çalışmalara imza atıldı. Bakın Çarşamba Organize Sanayi Bölgesi'ne insanlar iş için artık başka memlekete gitmelerine gerek kalmıyor. 8 fabrika faaliyete geçmiş durumda hemşehrilerimiz burada çalışıyor, üretiyor, ihracat yapıyor, ilçesine, iline, ülkesine katma değer sağlıyor. Bunları gördükçe gurur duyuyoruz. Diğer yatırımcılar da fabrikalarını açtıkça çalışan sayısı yükselecek, ilçemiz başta ekonomik olarak daha iyi noktalara gelecektir.

whatsapp-image-2024-03-20-at-14-00-47.jpeg

"ESER VE HİZMET SİYASETİ"
Çarşamba'da AK Parti belediyeciliği ile devam eden eser ve hizmet siyaseti var. Türkiye Yüzyılı'nın inşasında yine önemli projeleriyle adayımız olan Çarşamba Belediye Başkan Adayımız, kardeşimiz Ender Gür, 1 nisan itibariyle ilçemize büyük eserler ve hizmetler kazandıracaktır. İnşallah, Çarşambalı hemşehrilerimizin her zaman olduğu gibi 31 Mart'ta da rekor bir oyla burada tarih yazacaktır. Bu vesileyle destekleriyle her zaman yanımızda olan tüm hemşehrilerimize çok teşekkür ediyorum." dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum