Havzalı Onur Samsun'un gururu oldu

Havzalı Onur Samsun'un gururu oldu
Konya’da düzenlenen Genç B- Bilek Güreşi Türkiye Şampiyonası’nda 70 kg ‘da, Samsunu temsil eden Havza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Onur Turan Türkiye 2.si oldu.

Havza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencisi Onur Turan bu yıl Samsun Okul Sporları Bilek Güreşi seçmelerinde Türkiye Şampiyonasında Havza’yı temsil etme hakkı kazandı ve çalışmalarını müsabakalarda derece yapmaya odakladı. Havza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Onur Gül koordinesinde çalışmalarını tamamlayan Turan hafta sonu Konya’da gerçekleştirilen ve Türkiye’nin en iyilerinin yarıştığı şampiyonada yenilgisiz olarak finale yükseldi.

Finalde rakibine yenilen Onur Turan Okul Sporları Türkiye Şampiyonasında Türkiye ikincisi olarak Samsun’un gururu oldu. Havza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Beden Eğitimi Öğretmeni Onur Gül genç sporcunun belirlediğimiz hedef doğrultusunda planlı bir çalışma yürüttüğünü belirterek; “Disiplinli ve azimli bir çalışma neticesinde Türkiye 2.liğini elde etti. Henüz 10. sınıfta olan öğrencimizin daha güzel başarılar elde etmek için motivasyonunun çok yüksek. İnşallah öğrencimiz Milli Takıma girmek için çalışmalarına bugünden itibaren başladı. Bu başarıda desteklerini esirgemeyen Okul Müdürümüz Mehmet Akif Bilen ve tüm idareci ve öğretmen arkadaşlarıma teşekkürlerimi sunuyorum.” dedi.

"Milli takımda da başarılarını göreceğiz."
Havza Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Okul Müdürü Mehmet Akif Bilen; “Öğrencimiz Onur Turan, Havzamızdaki bütün öğrencilere örnek olmuştur. Okulumuz özelinde ise Meslek Lisesi Öğrencilerinin imkan bulduğunda, destek gördüğünde aşamayacağı engel, ulaşamayacağı başarı olmadığını göstermiştir. Başta öğretmenimiz olmak üzere öğrencimizi ve emeği geçen herkesi tebrik ederim. İnşallah öğrencimizin milli takımda da başarılarını göreceğiz. ” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.