Havzalı Esnaflardan Çanakkale Gezisi

Havzalı Esnaflardan Çanakkale Gezisi
Madeni İşler Esnaf Odası üyesi esnaflar Oda tarafından düzenlenen Çanakkale turu ile Çanakkale Destanının yazıldığı yerleri gezdiler

Maden İşler Odası Başkanlığının sosyal faaliyetler kapsamında düzenlediği geziye çok sayıda oda üyesi aileleri ile birlikte katıldılar.
Havza Madeni İşler Esnaf Odası Başkanı Fahri Çiftçi 1965 yılında kurulan Havza Madeni İşler Esnaf Odasının 280 üyesi olduğunu belirterek; “ Ekonominin bel kemiğini oluşturan küçük ve orta ölçekli esnafların çoğunlukta olduğu oda üyelerimize hizmet etmek için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Odamızın sosyal faaliyetleri kapsamında ilk kez Çanakkale turu düzenledik. Bu şekilde iş yükü ile bunalan üyelerimiz hem bir nefes alsın hem de ecdadımızın destan yazmış olduğu yerleri görelim.” dedi.Geziye katılan oda üyeleri ise; “İki gün gibi kısa bir zaman dilimi de olsa atalarımızın kanlarıyla, canlarıyla yokluk ve kıtlık içerisinde verdikleri vatan mücadelesinin yaşandığı toprakları görmek ve yaşananları rehber eşliğinde canlı olarak izlemek bizleri çok mutlu etti.” dediler. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.