Havza’da yol yapım ve bakım çalışmaları

Havza’da yol yapım ve bakım çalışmaları
Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza ilçe merkezi ve kırsal mahallelerde devam eden yol imal ve bakım çalışmalarını inceledi.

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir Havza Belediyesi 2023 yılı iş planı dahilinde Mesudiye Mahallesinde yapımı devam eden kilit parke yol çalışmalarını yerinde inceleyerek burada mahalle sakinleri ve Mahalle Muhtarı Süleyman Altın ile bir araya geldi.

Bir süre mahalle sakinleri ile sohbet eden Başkan Özdemir Havza Belediyesi 2023 yılı iş planının sona geldiklerini ifade ederek, “Hayırlısı ile 2023 yılı içinde yapımını planladığımız işlerin sonuna geldik. Öte yandan 2024 yılı içinde çalışma planımızın hazırlıklarına devam ediyoruz. Tüm amacımız ve gayemiz Türkiye Yüzyılında kırsal mahallelerimizde ve ilçe merkezinde yaşayan tüm halkımıza kaliteli bir hizmet sunmak. Gelişen ve değişen Havzamızı geleceğe hazırlamak için çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz.” dedi. Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir daha sonra ilçe merkezinde Mesut Kuru Caddesi ve Değirmenüstü Mahallesinde devam eden yol yapım ile çökme ve yıpranmadan dolayı deforme olan kısımlarda kilit parke yol yenileme çalışmaları ziyaret ederek yetkililerden bilgiler aldı. Havza Belediye Başkan Sebahattin Özdemir yol yenileme, bakım ve yapımı çalışmalarının en kısa sürede bitirilip kullanımına açılacağını belirterek, “ İlçe merkezi ve kırsal mahallelerimizde temiz ve modern yollara kavuşturmak için çalışmalarımız devam edecek. Vatandaşlarımıza hayırlı olsun.” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.