HAVZA'DA TOPLU TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILACAK

HAVZA'DA TOPLU TEMEL ATMA TÖRENİ YAPILACAK
(TSO) Başkanı Erkan Acar, Atatürk ve silah arkadaşlarının Samsun'a çıkışının ve Havza'ya gelişinin 100. yıl dönümünde Havza Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) toplu temel atma töreni yapılacağını söyledi.

Acar, yaptığı açıklamada, geçen yıl altyapısı tamamlanarak yer tahsislerine başlanan Havza OSB'de bugüne kadar 7 firmaya yer tahsisi yapıldığını belirtti.Yer tahsisi yapılan 7 firmadan 5'inin temel atacağını ifade eden Acar, şunları dile getirdi:"İnşallah bu 7 yatırımcımızdan 5'i Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün Havza'ya gelişinin 100. yılı kutlamaları toplu temel atma töreni ile temellerini atacaklar. 25 Mayıs 2019 Cumartesi günü Saat 11.00'de toplu temel atma töreninde Arkoz Gaz Beton San. Tic. AŞ, Durşan Makine Yapı San. Tic. Ltd. Şti, Uzunoğlu Yapı, Soner Muhammet Uzun, Euro Caft Döküm Sanayi AŞ ve Ünal Gemi İnş. Mak. Nak. San. Tic. Ltd. Şti. firmaları tarafından kurulacak olan fabrikaların temel atma törenine tüm Havzalılar davetlidir."

20190521-2-36548564-44663174.jpg

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün 100 yıl önce milletin kaderini değiştirdiğini hatırlatan Acar, "İnşallah Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün ilçemize teşriflerinin 100. yılında Havza'mızda istihdam ve istihdama dayalı göç sorununu çözecek yatırımların temelini atacağız. Odam ve Havza adına organize sanayi bölgemizin bu günlere gelmesinde emeği olan herkese ayrı ayrı teşekkür ederim." dedi.

Kaynak:Haber Kaynağı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.