Havza'da Kasis Dönemi

Havza'da Kasis Dönemi
Yolun yapısı gereği hız yapmaya musait olan Şehit Er Nurettin Çakır Sokak'ta bulunan 100. Yıl İlkokulu ve İmam Hatip Lisesi öğrencilerin okula giriş ve çıkışlarında kullandıkları yola can güvenliğini sağlmak adına Havza Belediyesi tarafından hız kesici ka

Havza Belediye Başkanı Murat İkiz konu ile ilgili olarak yapmış olduğu açıklamada eğitim ve öğretime her türlü desteği verme gayretinde olduklarını belirtti.
İkiz, 2015 - 2016 Eğitim öğretim dönemi ikinci yarısının öğrencilere başarılar getirmesini dileyerek;“Çocuklar bizim geleceğimizdir. Belediye olarak onların geleceği için çalışıyoruz. Onların en iyi şekilde yetişmesini istiyoruz. Ülkemizin geleceğini emin ellere teslim etmek amacıyla belediye olarak desteklerimizi sürdürüyoruz ve bundan sonra da sürdüreceğiz. . İlçe merkezimide 20 kadar okul bulunmakta. Okullar Hayat Olsun projesi gereği okullarımzın çevre düznelemesi, parkları ve yolları ile ilgili çalışmalar yapmaktayız. Yine okullarımızdan gelen talep ve ilgili kurumlarımızdan alınan olurlar ile iki okulumuzun önünde bulunan yolda çocuklarımzıın can güvenliğini sağlamak için hız kesici kasis yaptık. Geleceğimizin teminatı coçuklarımız için her zaman eğitim kurumlarımızın yanındayız" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.