Havza Ziraat Odası Başkanlığına Coşkun Genç yeniden seçildi.

Havza Ziraat Odası Başkanlığına Coşkun Genç yeniden seçildi.
Havza Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü toplantı salonunda gerçekleştirilen olağan genel kurulda, mevcut başkan Coşkun Genç ile Dilaver Kocatepe başkanlığındaki iki listeyle seçime gidildi.

Genel kurulu Başkanlığını Samsun Ziraat Odası Başkanı Hasan Tütüncü, üyeliklerini Ladik Ziraat Odası Başkanı İmdat Demir, Murat Yılmaz ve Levent Usta’nın yaptığı divanın oluşturulmasından sonra başladı.

Genel kurulda konuşan Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç göreve geldikleri ilk günden bu yana Havza çiftçisine hizmet için çalıştıklarını anlattı.

Havza çiftçisine yakışır bir hizmet binası olması amacıyla modernizasyon ve yenileme çalışmalarını tamamladıklarını aktaran Genç,  "Odamız çok güzel bir görüntüye sahip oldu, sonrasında ise tüm iş ve işlemlerimizi online olması için bilgisayar ortamına taşıdık. Oda faaliyetlerimizi ve çiftçi ile hayvan üreticilerimizin faydalanmaları için mühendis aldık. Odanın eksiği olan resmi hizmet aracımızı yine bu amaçla alarak, başkan makam aracı değil, çiftçilere hizmet aracı olarak kullanmaktayız. Bunların hepsini tek başıma yapmadım. Bizimle beraber olan yönetim kurulumuz ve çiftçilerimizin katkılarıyla gerçekleştirdik. İnşallah bundan sonra da çiftçimizin daha modern, hızlı ve kaliteli bir hizmet alması için çalışmalarımıza ara vermeden devam edeceğiz.” Dedi.

Genel kurulda konuşma ve diğer gündem maddelerinin görüşülmesinden sonra seçimlere geçildi.

96 delegenin tamamının oy kullandığı seçimde 1 oy geçersiz sayılırken, Genç 63 oy alarak yeniden başkan seçilirken, Kocatepe 32 oy aldı.

Genç başkanlığındaki yeni yönetim kurulu, Kenan Pala,Rahmi Üner, Gökhan Güngör, Seyidahmet Ünal, Bayram Kul, Ahmet Anlıdelik,Atakan Sevinç, Bünyamin Şahin, Recai Demirbaş,Uğur Sağlam, Mevlüt Çavdar,Ahmet Gökmen, Hakan Kıvılcım, İlhami Uğuz, Ali Saat, Abdurrahman Şahin, Salih Keskin, Halil İbrahim Usta, Yasin Çalışkan ve Seyfettin Acar isimlerinden oluştu.

Genel kurlu sonrası Ziraat Odası Başkanı Coşkun Genç tebrikleri kabul ederek herkese teşekkür etti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum