Havza TSO'dan Samsun ziyareti

Havza TSO'dan Samsun ziyareti
Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar ile Havza TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri Samsun’da bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar ile Havza TSO Yönetim Kurulu ve Meclis Üyeleri ziyaretler kapsamında ilk olarak Samsun Valisi Orhan Tavlı’yı ziyaret ettiler.

vali-5.jpeg

Ziyarette Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar, Vali Tavlı’ya Havza TSO’nun faaliyetler, Havzanın ticari ve ekonomik durumu ile Havza OSB hakkında bilgiler verdi. Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar’ın başkanlığındaki Havza TSO Heyeti daha sonra Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mehmet Sabri Kılıç’ı ziyaret ettiler. Heyet son olarak Samsun Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Aydın’ı ziyaret ederek bir süre görüştüler.

vali-3.jpeg

Ziyarette Havza TSO Başkanı Erkan Acar ilçenin kalkınması adına üniversite ile yapılacak olan işbirliğinin önemli olduğunu belirterek; “Bölgemizin kalkınması için her türlü işbirliğine açığız. Havza OSB hızlı bir şekilde büyümekte. Bizlerde bu büyüme gelişime ayak uydurmak durumundayız. Hem Havza OSB’nin hem Havza TSO’nun büyümesi Havzanın gelişmesinin bir göstergesidir. Gelişimin hızlı ve kalıcı olması için akademik görüşler ve tavsiyeler bizler için önemli.” dedi.

vali-1.jpeg

Ziyaretler sonrası bir açıklama yapan Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar ziyaretlerinin ilçe adına olumlu geçtiğini ifade ederek; “Yapmış olduğumuz ziyaretlerde ilçemiz hakkında bilgi paylaşımında bulunarak ilgili kurumlar ile yapılabilecek işbirliği konularını değerlendirdi. Başta Samsun Valimiz Sayın Orhan Tavlı olmak üzere Samsun Cumhuriyet Başsavcısı Sayın Mehmet Sabri Kılıç 'a Samsun Üniversitesi Rektörü Sayın Prof. Dr. Mahmut Aydın' a ilgi, alaka ve misafirperverlikleri için Havza TSO Yönetim Kurulumuz ve Meclisimiz adına şükranlarımızı sunuyoruz.” ifadelerini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.