HAVZA OSB’YE DEV FIRIN

HAVZA OSB’YE DEV FIRIN
Havza OSB’de kurulacak olan gaz beton fabrikası için Çin’de üretilen dev fırın ünitesi Tırla getirildi. Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Üretime ve istihdama ihtiyacımız olduğu bu dönemde yatırımlarına ara vermeden devam eden firma sahibi kardeşlerimizi tebrik ediyorum ” dedi.

Havza’da Gemikaya Holding Arkoz Gaz Beton tarafından kurulan gaz beton fabrikası için Çin’de üretilen 40 metre uzunluğundaki ve yaklaşık 80 ton ağırlığındaki fırın üniteleri ve diğer fabrika ekipmanlarını taşıyan tılar İskenderun Limanından çıktıktan 5 gün sonra Havza’ya ulaştı.

dev-3.jpg

Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Havza Ticaret ve  Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar taşıma ve geçiş işlemlerini yerinde takip ederek ilgililerden bilgiler aldılar. Fırın ünitesinin Havza OSB’ye gelmesinin ardından Havza Kaymakamı Metin Yılmaz, Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir ile Havza Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Erkan Acar Gemikaya Holding Arkoz Gaz Beton tarafından kurulan gaz beton fabrikası inşa alanına geçerek burada firma yetkilisi İbrahim Çelebi’den bilgiler aldılar. Gemikaya Holding Arkoz Gaz Beton Yetkisi İbrahim Çelebi Havza OSB’de; “İnşallah fabrikamız tamamlandığında 100’e yakın istihdam sağlayacak. Bu gün OSB’ye ulaşan fırın ünitesi ve diğer parçaların montajı ile kısa sürede imalata geçmeyi hedeflemekteyiz.”

dev-5.jpg

Havza TSO Başkanı Erkan Acar; “Hayalimizdi gerçek oluyor. Şimdi OSB’de bir fabrikamız üretime başladı, diğer bir fabrikamız üretime geçmek için çalışıyor. İnşallah kurulacak bu fabrikalar ile hem ekonomi canlanacak hem de ilçemizde istihdam artacak.”dedi.

dev-1.jpg

Havza Belediye Başkanı Sebahattin Özdemir; “Burada kurulacak fabrikaların artması ile Havza’da istihdam açısından önemli bir merkez olacak ve Havzalı hızlı bir şekilde gelişecek. İnşallah bu günleri göreceğiz. Bu gün bu günlerin yaklaştığının bir göstergesi. Üretime ve istihdama ihtiyacımız olduğu bu dönemde yatırımlarına ara vermeden devam eden firma sahibi kardeşlerimizi tebrik ediyorum. ”dedi. Havza Kaymakamı Metin Yılmaz; “Havza OSB’ye ne kadar çok yatırımcı çekersek ilçemizde kalkınma o denli hızlı olur. Havza OSB ulaşım imkanları ile yatırımcılar için cazip imkanlar sunmakta. İnşallah Havza Organize Sanayi Bölgesi ile birlikte gelişecek ve büyüyecek. “dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.