HAVZA CHP'DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI

HAVZA CHP'DE GÖREV DAĞILIMI YAPILDI
Geçen hafta yapılan ve Halil Alkan'ın başkanlığa seçildiği CHP Havza İlçe Kongresi'nin ardından yönetim kurulu ilk toplantısını gerçekleştirdi.

CHP Havza İlçe Başkanı Halil Alkan, toplantıda yaptığı konuşmada, teşkilat yapılanmasını bir an önce tamamlayarak çalışmalara başlayacaklarını söyledi. İlçe teşkilatı olarak daha aktif bir çalışma sistemi ortaya koyacaklarını belirten Alkan, "İlçemiz ve ülkemiz için üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Bizden önce görev yapan tüm arkadaşlarımıza hizmetlerinden ötürü teşekkür ederim." dedi.

chp-1.jpg

CHP Havza İlçe Başkanlığında görev dağılımı şu şekilde oluştu: "İlçe sekreteri ve parti sözcüsü Hasan Topbulut, mali işlerden sorumlu başkan yardımcısı Mehmet Arslan Gültekin, örgütlenmeden sorumlu başkan yardımcısı Ecevit Sarıçoban, seçim ve propaganda işlerinden sorumlu başkan yardımcısı Turgay Öngel, parti içi eğitimden sorumlu başkan yardımcısı Hüseyin Vergili, meslek odaları ve STK'lardan sorumlu başkan yardımcısı Sabri Aykut, kadın kollarından sorumlu başkan yardımcısı Necmiye Dilek, gençlik kollarından sorumlu başkan yardımcısı Fatih Gökmen."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.