”Havza bölgenin çekim merkezi olacak”

”Havza bölgenin çekim merkezi olacak”
Cumhur İttifakı Ak Parti Havza Belediye Başkan Adayı Av. Murat İkiz ilçe merkezinde esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlarla sohbet etti. Havza Belediye Başkan Adayı İkiz, " Havza bölgenin çekim merkezi olacak ." dedi.

25 Mayıs Mahallesi, Kazım Paşa Caddesi, Hasan Aktar Caddesi ve Kevser Parkını ziyaret eden Cumhur İttifakı Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz’e Ak Parti İlçe Başkanı Mustafa Kurkmazlı, MHP İlçe Sekreteri Muammer Düzgün, MHP’li yöneticiler, Belediye Meclis Üyesi Adayları Ömer Faruk Çörekçioğlu, Ersin Şener, Ömür Gül, Kadircan Şenkal, Ak Parti Gençlik Kolları ve ülkücü gençler eşlik ettiler.

ikiz-2.jpeg

Esnaf ziyaretleri gerçekleştirerek vatandaşlar ile sohbet eden Cumhur İttifakı Havza Belediye Başkan Adayı Murat İkiz, “Daha güzel, daha yaşanabilir bir Havza için yola çıktık. Havza OSB’si ile turizmi ile bölgenin çekim merkezi haline gelecek. Türkiye Yüzyılı vizyonumuz çerçevesinde ilçemizi çekim merkezi yapacak projelerimiz ve güçlü bir ekiple yola çıktık. Cumhuriyetimizin kurulduğu ilçemizi, sanayisi, turizmi ve tarihi ile adından söz ettiren bir konuma gelecek.”dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.